Via #Bungies officiella webbplats kan man utläsa att spelhuset planerar ett sista avsked för gamla Xbox-favoriten #Halo 2. Spelet är utan tvivel ett av de mest spelade online någonsin på förra generationens Xbox-konsoler, och eftersom #Microsoft meddelat att man stänger ned Live för Xbox 1 från och med den 15 april så planeras avskedet äga rum under den 14 samma månad.

Så om du var en av alla de som spenderat åtskilliga timmar online med Halo 2 bjuder Bungie in dig till en sista spelsession innan onlinekomponenten släcks ned för gott. För att kunna vara med i leken krävs dock att du äger alla DLC-kartor och tillbehör som släppts till Halo 2 - och med tanke på att de inte säljs online längre kan det bli en aning knivigt att få tag i detta material om du inte köper kartorna boxat.

Tänker du delta i Halo 2-spelandet den 14 april?

Kan inte jämföra ett online FPS med ett MMO då det är helt andra förutsättningar för ett MMO. Ett MMO utvecklas hela tiden och det kostar att underhålla och då krävs det prenumeranter som betalar. Finns det inte tillräckligt med prenumeranter så att det... 09/02 Du behöver ju bara uppgradera hårdvaran och i vissa fall operativsystem. Counter-strike har ju fått höjda system requirements med tiden. Nu krävs det Windows 2000 till skillnad från förr då det räckte med Windows 95/98. Sedan så har du ju i princip alla... 09/02 Alltid lika roande att se Halo-haters som tar varje tillfalle i akt att snacka skit om halo nar de i slutandan bara ar i andra andan av fanboy-skalan. Halo 1,2,3 ar skoj, love it in coop och har lirat en hel del MP. Good bye Halo 2, I hardly knew thee. 09/02 Gud var tår ögd jag blir, Halo 2 var mitt bästa spel länge. Hade alla addons och maps och spelade det konstant i ca 4 år. Tyvärr är både Xbox:anra sålda och alla spel. Men Halo 2 finns ännu i mitt hjärta. Alla minnen man byggt upp och alla buggar så som... 09/02 Men betydligt längre livslängd än vad detta har haft. Jo, precis. 08/02 En titans död. "Send me out with a bang!" 08/02 Kan säga att det är inte kört efteråt. Någon som vet vad XBConnect är? ;) Det är LAN-simulator för xbox (typ Hamachi), så man kör system-link över internet via datorn. Dock inte så många servrar uppe men man kanske kunde samla ett gäng då o då o köra... 08/02 Förr eller senare släckts saker och ting ner oavsett. Vem har sagt att Direct 2 Drive eller Steam kommer leva i 100år? ... Ingen.. Däremot lär dem ju göra någon lösning om sådana saker skulle inträffa. 08/02 synd. Jag spelar nu en hel del Halo 3 online men för att ta farväl av Halo 2 så tar jag och spelar den 14 :'( R.I.P x') 08/02 Har varit på totalt sex stycken Halo 2 LAN och vi har 8 personer varje gång. 4 vs 4 på Headlong och Coagulation! Bombs, capture the flag, Team Deathmatch! Fan vilka tider! :D Kommer aldrig glömma Halo 2. Blev minst 2000 timmar spelande. 08/02
Skicka en rättelse