Åtminstone enligt USA-siffror.

Som farbror Ben (ungefär) sade: "Med stora säljsiffror följer ett stort ansvar".

Enligt renommerade branschanalytikern Mat Piscatella har det Insomniac-utvecklade Spider-Man nätsvingat sig förbi Batman: Arkham City, och är nu det bästsäljande superhjältespelet. Värt att noterat: detta gäller USA-siffror, så globalt sett kan det alltjämt vara fördel Båtsman.

Men dröjer vi oss kvar vid Piscatellas topp 10 är det iögonfallande att Marvel's Spider-Man toppar listan då detta trots allt handlar om ett formatexklusivt spel (PS4) medan resterande har haft fördelen att släppas till en rad olika plattformar. Tvåan (Arkham City) och trean (Arkham Knight) på listan har exempelvis släppts på diverse Playstation- och Xbox-format. Och pc, förstås.

Andra superhjältespel på listan är Lego Batman och Lego Marvel Super Heroes. Undertecknad fnyser lätt åt att Arkham Asylum återfinns först på plats nio. Det är ju så sabla bra!?

Tack till DrAg00nEn för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Witcher var lite annorlunda, det var inte det här "gigantisk karta med tusen quest-marks". Många sidquest, men de gav något rent storymässigt för världen, det var dem som på något vis "byggde ut" världen och gav världen liv. Många gånger var de questen... 20/07 Hehe. Kanske kommer till en sån punkt i livet jag med en vacker dag. Det är just den känslan av att, tänkt om jag missat nått bra😂 Ska jag vara ärlig så är jag nog den sista på denna planet som fortfarande inte lirat The Witcher 3 just pga jag hört så... 20/07 Fattar verkligen. Är lite sån själv men brukar avklara kanske drygt sista 50-25% efter jag är klar med storyn om jag känner för det. Spider-Mans extraaktviteter var inte så mycket att hurra för, storyn var jävla stark dock så det är synd att du missade... 20/07 Jag var lite likadan förut, men fick som en melt down i AC: Unity, där blev det bara "fuck it!" och efter det har jag som haft lättare att kunna tvinga mig att köra huvudstoryn. Men jag håller helt med i att spelet är repetitivt, om det inte varit för... 20/07 Jag försökte verkligen ge det tid och chanser men det gick bara inte. Mitt problem är väll egentligen att jag är den sortens spelare som måste utforska varenda hörn i ett spel och försöka hitta allt. Nästan tvångsmässigt liksom. Har många gånger sagt... 19/07 Fantastiskt spel men håller arkham serien närmare om hjärtat. 19/07 Absolut! Det är inte för alla. Kul att du gav det en (två) chans! Det är det enda man kan göra. Jag tyckte bara att det var så vansinnigt roligt att svinga runt i New York så jag blev aldrig uttråkad 😁 19/07 Tycker nog Batman-serien är bättre överlag, hela trilogin. Tyckte Spiderman led lite av "openworld-problemen" dvs blev rätt repetitivt. Men sving-mekaniken är spot-on, bara svinga runt höll mig underhållen i några timmar. Bra spel definitivt, men jag... 19/07 Jag gav det två chanser med några månaders mellanrum just för att det fått så bra kritik. Första gången spelade 8-10 timmar och andra gången stängde jag av efter 15timmar kanske. Alldeles för repetivit. Stänge av skiten för gott. 19/07 Dags för en annan superhjälte snart, typ bara läderlappen på listan... 19/07