Epic steppar upp ytterligare.

Som @Fezk skriver i vår utmärkta tipstråd om gratisspel är det glada och soliga (tvärtomspråket, y'all) Limbo just nu gratis via Epic Games Store. Indieäventyret är från 2010 men jag skulle vilja påstå att det åldrats väldigt väl. Danska Playdead har därefter gjort det minst lika fina Inside.

Epic höjde för ett tag sedan takten och ett gratisspel var fjortonde dag under 2019 blev istället varje vecka. Nästa vecka bli än mer speciell då inte mindre än två titlar delas ut.

Och inte rör det sig om några halvmesyrer, heller. Från och med nästa torsdag och en vecka framåt får vi This War of Mine och Moonlighter. Jag har visserligen bara spelat Moonlighter (det är bra!) men "alla" säger att 11 Bit Studios bistra krigsskildring är något utöver det vanliga.

Tack till Fezk för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Har sneglat på Limbo ett tag. Kanske blir ett köp på Gog 🤔 20/07 Gillar det faktiskt 19/07 Eller hur, började riktigt starkt med Subnautica, för min del, i särklass bästa spelet 2018. 19/07 En jäkla tur att gratisspelen är längst upp i affären, hade varit lagom jobbigt att hitta dem annars. Förhoppningsvis så tar det inte så lång tid till för en uppdatering. Det är DRM-fritt på Epic också. Limbo är faktiskt DRM-fritt överallt (EDIT: rättel... 19/07 Affären har typ hundra spel men finns fortfarande inget sätt att söka, sätta kategori eller se spelen i en vanlig lista. Bara en lång Metro lista med skit :) Känns bra 19/07 Epic store erbjudanden är ju kul - har laddad ner några gratis spel hittils. Dock ändrar detta inget på att store delen är kaotiskt. De pumpar så mycket pengar in i gratis spel & exklusiva titlar, men kan inte fixa en ordentligt shop med tex bra översik... 19/07 @Tassel: stämmer bra det, för oss andra, finns tex. limbo i humble bundle treasure trove helt drm fritt. Eller typ en hundring på gog.com. CD Projekt Red is da shit. Eller varför inte på fulingen Steam, byter man drm fritt mot CloudSaves. Känns skönt... 19/07 Men det är ju Epic store!? Måste ju vara jävligt dåligt då. Eller? 19/07 Håller helt med, sjukt bra. Uppföljaren Inside är om möjligt ännu bättre. Ett av få spel jag inte kunnat släppa förens jag klarat det, satt oavbrutet med det. 19/07 Limbo är ett fantastiskt lir! Ni som inte har spelat det borde verkligen ta tillfället i akt att göra så. 19/07