Det varnas för sol. Bäst att hålla sig inomhus.

Som jag sett fram emot den här helgen! Har jobbat varje veckoslut sedan E3-juni – förutom förra. Men då var jag å andra sidan bortrest och firade det med en brakförkylning ("hurra") när jag kom hem. Jag behöver onekligen en helg utan måsten, feber, men istället med för mycket gamez.

Jag fick inte nog efter Dragon Quest Builders 2 och har återvänt till det första, som jag aldrig spelade färdigt när det begav sig. Under förra helgens äventyr körde jag faktiskt igenom Dragon Quest (japp, 1986-originalet) på mobiltelefonen. Det fungerade bra, men viktigare är att det hänger ihop på ett snyggt sätt med första Builders. Att spela båda i samma veva rekommenderas med andra ord, och då gärna originalet innan Builders. Det ger det lilla extra.

Vad ska ni spela? Gissar att FFXIV: Shadowbringers lär gå varmt hos många – särskilt de som semester och sommarlov. Den här tiden är ju som gjord för spelande från skymning till gryning.

Skicka en rättelse
Jag är halvvägs in i storyn i Valkyria Chronicles 4 som jag ska försöka bli klar med till Summer Challenge. Det är första gången jag spelar något i Valkyria Chronicles-serien och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Stundtals är det rätt underhålland... 21/07 Kör lite brädspel (Gloomhaven) hos några polare och i övrigt är det FFXIV som gäller, har inte spelat sedan 4.0 då jag tyckte att Stormblood var rätt kasst så jag behöver ta mig igenom allt 4.x content innan jag faktiskt är inne i Shadowbringers. Men... 20/07 Jag springer runt i ett strålskadat Ryssland i Metro: Exodus. Kan tycka att den småöppna världen inte riktigt passar serien, men det har tillräckligt gott om klassiska sektioner för att jag ändå ska giilla spelet. Hinner jag klart med spelet under helge... 20/07 Lite blandat. FM 19 och Apex Legends har gått varmt i burken 20/07 Total War: Warhammer. Enda spelet jag lyckats plocka alla achievements på. När jag klarat en sista kampanj som Bretonnia vill säga... Det lite lustiga är att jag var på 99% innan de släppte alla DLC. Massa nya achievements med varje släpp. Har givit mig... 20/07 Helt rätt @pixelNoise 20/07 Warframe ! 19/07 Håller fortfarande på med skräckspelet "The Dark Occult" (hette tidigare The Conjuring House och har varit på kickstarter tydligen) som släpptes oktober 2018 och jag älskar verkligen upplevelsen. Rekommenderar spelet till alla skräckfantaster. Ett stort... 19/07 Det kommer bli en helg med Warframe utan tvekan =) 19/07 Jobbar i helgen, men den lilla lediga tid jag har ägnas för närvarande åt Rimworld och Dominions 5 vilket kanske inte är helt optimalt då det är två tidskrävande spel... 19/07