Som vi har väntat, inte minst på grund av gäckande bilder på Roach och andra karaktärer, men nu är den äntligen här – den första trailern för The Witcher-serien på Netflix. Som många väntat sig släpptes den under Comic-Con, och trots att de kallar den för en "teaser" så är den hela två minuter lång.

Trailern talar om hur alverna lärde människan att tämja kaos och göra det till magi, en invasion från Nilfgaard där Ciri sägs vara anledning och att Geralt har ett högre syfte i livet än bara monster och pengar.

Närvarande vid mässan fick dessutom se tre andra klipp, där det första visade en slagsmålsscen mellan Geralt och ett dussintal soldater. Den andra scenen visade Yennefer sittandes på en strand med en död bebis invirad i filtar bredvid sig. Hon påpekade hur tursam den var som slapp livets fasor, eftersom vi bara bara blir utnyttjade av "dem", tills vi är tomma och ensamma.

Det tredje klippet visade Ciri vandrandes genom skogen i ett transliknande tillstånd. Hon blir attackerad av dryaderna, men det slutar med att de tar henne med sig för att träffa deras ledare Dara.