Monster, kaos, alver och en jättespindel.

Som vi har väntat, inte minst på grund av gäckande bilder på Roach och andra karaktärer, men nu är den äntligen här – den första trailern för The Witcher-serien på Netflix. Som många väntat sig släpptes den under Comic-Con, och trots att de kallar den för en "teaser" så är den hela två minuter lång.

Trailern talar om hur alverna lärde människan att tämja kaos och göra det till magi, en invasion från Nilfgaard där Ciri sägs vara anledning och att Geralt har ett högre syfte i livet än bara monster och pengar.

Närvarande vid mässan fick dessutom se tre andra klipp, där det första visade en slagsmålsscen mellan Geralt och ett dussintal soldater. Den andra scenen visade Yennefer sittandes på en strand med en död bebis invirad i filtar bredvid sig. Hon påpekade hur tursam den var som slapp livets fasor, eftersom vi bara bara blir utnyttjade av "dem", tills vi är tomma och ensamma.

Det tredje klippet visade Ciri vandrandes genom skogen i ett transliknande tillstånd. Hon blir attackerad av dryaderna, men det slutar med att de tar henne med sig för att träffa deras ledare Dara.

Skicka en rättelse
Kan ju bero på att Witcher överlag är ganska generiskt. Något som är generiskt är inte dåligt per automatik. 05/08 @NordhNet: Det är han absolut och hans påstående är bara ett försök att ge en bild av att böckerna sålde bättre än spelen. Antagligen relaterat till det kontrakt som skrevs mellan CD Project och honom när CDP började utveckla Witcher 1. Detta pga. att... 24/07 Nejnejnej, Andrzej har ju själv sagt att spelen skadade hans bokförsäljning! 😉😁😂 Sorry, kunde inte hålla mig. Han är lite rolig den där Andy 24/07 @Godofcheese: Chestnut är inte brett. Det är en väldigt specifik form av röd-brunt. Absolut inte knallrött. Som sagt. Väldigt lite gnäll när det uppdagades. Är det inte lite underligt? 24/07 Njae Dom misslyckades inte precis, dom gjorde ett val att gå helt på rött istället för en färg "Chestnut" som är extremt bredd Men hennes "chestnut" färg beskrev författaren fortfarande som ljus, lite koppar/brons , mot det röda hållet. Troligen därför... 24/07 Det roliga är att folk fick upp blickarna för boken först EFTER att spelen släppts (framförallt efter tvåan). Även om Andrzej Sapkowski vill låtsas om annat. Så orsaken till varför böckerna sålt så bra är pga. spelen.. inte pga. att de händelsevis är... 24/07 @gorman: Bland de sämsta spelen jag spelet i mitt liv. Men det här kan bli bra. Idag ser det ut så här bland skrivbordsjuryn i världen. Roligt exempel jag hittar på men du fattar ”håret på karaktären såg lite för rufsigt ut, så ser han inte ut i spelen,... 23/07 För mig spontant funkar inte hon som spelar yennifer alls för den karaktären. 22/07 LOL :D 22/07 Hahaha fick mig ett gott skratt!😂 Typisk rasism som är accepterat av samhället. It's ok to be white :) 22/07