Nya siffror pekar på att Batman: Arkham City till sist har klivit ner från tronen som det bästsäljande superhjältespelet, då braksuccén Spider-Man från i fjol ska ha axlat manteln.

Det var för övrigt Arkham Citys föregångare, Arkham Asylum, som moderniserade superhjältespelen som sakta men säkert blivit en kraft att räkna med. Vi har även fått Arkham Origins och Arkham Knight, och det ryktas om att Rocksteady har co-op-Batman (och Robin?) i pipen. Arkham Origins-studion har två DC-titlar på gång. Ett av dessa kan vara ett Superman-spel.

Det råder ju ingen tvekan om att Marvel dominerat bland biopubliken under det senaste årtiondet, men om Spider-Man blev en succé är tvivlet på Tomb Raider-gängets Avengers större.

Men frågan är vilket superhjältespel som är bäst här och nu. Spider-Man och Arkham-serien är starka kandidater, men vi ska inte heller glömma de lyckade beat-'em-up-titlarna, Injustice: Gods Among Us och uppföljaren. Eller för delen, Lego-spelen. Lego Batman-spelen, tre Lego Marvel-titlar och Lego DC Super-Villains. Legobitar är oräkneliga, och Lego-spelen ligger inte långt efter.

South Park: The Fractured But Whole är ett annat sorts superhjältespel, och det slutar ju inte där. Det finns äldre kultklassiker (2000-talets tidiga Spider-Man-titlar), titlar som inte bygger på serietidningsfavoriter (Infamous). Med allt sagt, vilket spel tycker du är bäst av alla?