Cyberpunk 2077 är galet efterlängtat, och det är förstås en hypevåg mer eller mindre seriöst folk vill rida på. Enter: Cyberprank 2069. Eller ja, "exit" funkar också då Valve nyss plockade ner spelet.

Beskrivningen av spelet ändrades titt som tätt. Cyberpunk 2069 var ett tidigare namn, och allra först hette det Cyberpunk 2077, men med en rosa snarare än gul logga – ja, ni hör. I spelinfon stod det bland annat att "This game will be breathtaking!" och att det var en "sann simulation av framtidens värld"; ett så kallat "cyberghetto". Du skulle spela en polis från det förflutna vars uppgift var att bli den rikaste medborgaren i staden. Det låter illa, men blev strax värre.

Måttet rågades nämligen ordentligt när det här meddelandet plötsligt dök upp:

Cyberprank 2069 gick från en tveksam parodi till bluff och båg, och finns alltså inte längre kvar på Steam. Det är dock alltjämt möjligt att läsa recensioner på community-sidan, och en del är faktiskt oväntat positiva (men kanske vill de bara vinna en samlarutgåva av Cyberpunk 2077?). Några streamare har förevigat spelet, och undertill ser du ett exempel.

Och nej, Keanu Reeves är inte med i Cyberprank 2069.