"THIS GAME WILL BE BREATHTAKING!"

Cyberpunk 2077 är galet efterlängtat, och det är förstås en hypevåg mer eller mindre seriöst folk vill rida på. Enter: Cyberprank 2069. Eller ja, "exit" funkar också då Valve nyss plockade ner spelet.

Beskrivningen av spelet ändrades titt som tätt. Cyberpunk 2069 var ett tidigare namn, och allra först hette det Cyberpunk 2077, men med en rosa snarare än gul logga – ja, ni hör. I spelinfon stod det bland annat att "This game will be breathtaking!" och att det var en "sann simulation av framtidens värld"; ett så kallat "cyberghetto". Du skulle spela en polis från det förflutna vars uppgift var att bli den rikaste medborgaren i staden. Det låter illa, men blev strax värre.

Måttet rågades nämligen ordentligt när det här meddelandet plötsligt dök upp:

Cyberprank 2069 gick från en tveksam parodi till bluff och båg, och finns alltså inte längre kvar på Steam. Det är dock alltjämt möjligt att läsa recensioner på community-sidan, och en del är faktiskt oväntat positiva (men kanske vill de bara vinna en samlarutgåva av Cyberpunk 2077?). Några streamare har förevigat spelet, och undertill ser du ett exempel.

Och nej, Keanu Reeves är inte med i Cyberprank 2069.

Tror att folk främst stör sig på kvalitets kontroll är pga att steam blir floodat med skit ingen riktigt vill ha. Alla konsoler tex har åtminstone nån typ av quality control. Oftadt iaf, finns ju undantag som Life of Black Tiger. Meen det är ett spel... 26/07 Sunt förnuft!? Man ser väl att det är en "rip-off" som skriker "fejk spel som skor sig på någon annans jobb" ? 25/07 Men varför? Först ska du överhuvudtaget stöta på detta spelet... vilket jag skulle säga är osannolikt, då knappast något som Steam's algoritmer kommer rekommendera. Sen har vi Steams kundrecensioner, videon och bilderna på spelets butikssida, spelets... 25/07 Det finns nackdelar i att låta andra avgöra vad du ska spela. Det du tycker är skit faller någon annan i smaken. I snitt läggs det upp 20-30 spel per dag. För en heltidsanställd så innebär det att du ska köra igenom upp emot 3-4 spel per dag. En skrapni... 25/07 Sjukt hur mycket skit som dom släpper upp, håller med om att det borde finnas några slags kvalitetskrav iaf.. 25/07 Varför skulle det vara svårt? Som enstaka person kan man nog gå igenom en hel del spel på en vanlig arbetsdag. Och dom är nog ett par stycken. Tycker det är alldeles för mycket skräp på Steam. På tok för mycket. 24/07 Ganska svårt att ha personal som går igenom varenda spel som läggs upp. Då är det bättre att ha en generös refund-policy och låta kunderna få avgöra vad som är scams och vad som inte är det. 24/07 Mm när tusen sidor som fz rapporter om det, då gåre fort minsann 24/07 @FejkFejksson: De "fixade" ju bort skiten i detta fall. Vad menar du? 24/07 Suck... Steam borde fixa sin skit alltså 24/07
Skicka en rättelse