Inloggningskravet ska endast gälla Slayers Club.

Igår rapporterade vi om att Doom, Doom 2 och Doom 3 släppts till Playstation 4, Xbox One och Nintendo Switch, vilket var en glädjande nyhet. Något som var mindre glädjande var de rapporter från spelare som sade att de var tvungna att skapa konton hos BethesdaNet för att över huvud taget kunna spela. Nu har Bethesda pudlat, även om man målar upp det hela som ett misstag.

Man säger alltså att inloggningskravet endast skulle gälla deras Slayers Club, men inte för att spela spelet – detta trots att meddelandet man får säger just att ett Bethesda-konto krävs för att spela spelet. Hursomhelst håller man på att jobba på en fix som bör släppas inom kort.

Har ni inhandlat någon av Doom-klassikerna eller kommer ni göra det?

Bild: Nintendolife

Skicka en rättelse
Nån som vet om DOOM på android fungerar med en Dualshock 4? 29/07 Känns som att varje gång jag läser något om Bethesda så har de totalt failat något. Måste nog vara ett av världens mest inkompetenta företag i dagsläget. 29/07 Jo den är grym, finns som sagt sjukt många banor och moddar. https://youtu.be/ZQk7PTLDB8o https://youtu.be/FFCR9t67xH8 https://youtu.be/T8aolc35QUo https://youtu.be/yFiuRKPftoA 28/07 Denna modden finns med: https://www.youtube.com/watch?v=ccM_t9vv3Ek 28/07 :P Om jag inte minns fel så har det förtydligats rätt mycket kring varför de "valde" att hota om en stämning kring "Scrolls". Rätta mig om jag har fel men har för mig det var något om hur businessvärlden helt enkelt ser ut att de mer eller mindre var... 28/07 Bethesda stämmer Mojang för att använda namnet "Scrolls" till sitt spel. Samtidigt använder Bethesda "Bnet" som om inte Battle.net redan använde den förkortningen sedan länge? 28/07 Samma, körde även 2016 för platinum på ps4 efter att ja klarat det på pc. 28/07 Ni missade att Doom redan fanns till xbox men vart nu bortplockat och ersatt med den här nya versionen där både online multiplay och expansion saknas https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://arstechnica.com/gaming/2019/07/bethesda-re... 28/07 Har köpt Doom 1, 2 och 3 till Switch så kan spela dom när jag reser. 28/07 Inte Doom men spelade igenom Quake 2 på Xbox och hade kul med det, det funkar helt enkelt. Även om PCn är kung så ska soffspelande framför TVn ej underskattas. 28/07