Fans av sidoskrollande spel som Prince of Persia och Metroid bör kolla in utannonseringstrailern för Savior – ett actionspel i metroidvania-stil med livs levande drakar.

Utvecklaren Starsoft Entertainment utlovar en värld som både är medeltida och futuristisk, och utöver att slåss kommer man kunna återuppbygga utposter och rädda butiksägare samt hantverkare för att få tillgång till ny utrustning.

Spelet kretsar kring utspridda samhällen och ens försök att blåsa nytt liv i dem. Världen inkluderar som sagt drakar, och dessa kommer användas för att låsa upp transport mellan dessa olika platser.

Det finns även en del rollspelselement, inklusive förmågor som kan förbättras, ny utrustning, svarsalternativ i dialoger samt karaktärer som minns hur du agerat.

Att ta sig fram i spelvärlden ser otroligt smidigt och flytande ut, och så även striderna, så vi får hoppas att spelet faktiskt kan leva upp till vad trailern visar.

Savior ska släppas till PC och eventuellt konsoler, men inga datum har slagits fast. En produktsida har dock lagts upp på Steam.