Bethesda snackar om en nära framtid för Fallout 76.

Trots allt stretar Bethesda vidare med Fallout 76. Under Quakecon fanns löften om framtidssnack för spelet, och det var precis vad vi fick. 20 augusti vankas premiär för raids i Vault 94 där man roterar tre uppdrag veckovis för grupper om fyra spelare. Det finns planer på ännu en raid.

I september byggs battle royale-läget ut. Nuclear Winter avslöjades under E3 (minns "Fuck yeah, we but a battle royale mode in Fallout 76!"-citatet) och den nya kartan Morgantown (bilden ovan) tar oss till en stadsmiljö med större vertikala möjligheter. Diverse "förbättringar" utlovas också.

Alltsammans är gratis för Fallout 76-spelarna, och mer om sommarplanerna hittar du här. Vill du se hela Fallout 76-panelen från Texas hittar du den allra längst ner. Den är 40 minuter lång.

Uppdaterad roadmap över sommaren 2019 för Fallout 76.

Wow, TACK! Information som gått mig helt förbi. Blir så med ungar, familj, livet och kaos. 29/10 Någon som vet billigaste stället att köpa spelet på till X-one? Tänkte köpa typ 2 ex till mina vänner så att jag har någon att spela med.. 10/09 Den dagen det går att lira helt solo, med mods, då skaffar jag det. Kanske. Inte. 05/08 Denna fjolårets tumör borde att strålats bort vid det här laget. 01/08 @Deathfingal: Om du ändrar "iPresentInterval" till 0 i fallout76prefs.ini i "dokument/mygames/fallout76" så kan du spela spelet i 144hz utan lagg. 30/07 Hade också problem med detta. Hittade dock lösningen i ett forum. Kan vara samma för dig och andra. Spelet är låst på 60hz på något löjligt vis. Kör man spelet över 60hz får man jättedålig fps. Har en 120hz laptop rog strix som jag hade problem att få... 30/07 Jag, min flickvän och en kompis försökte spela detta under gratisveckan efter E3 men det var nästan omöjligt att gå med i samma party. Hade även en del krascher och att det flöt på alldeles för dåligt på mitt rtx2070 och amd 2600 oavsett vilka grafikins... 29/07 Gillar man Fallout världen är spelet trots allt strul i början ändå lite avkopplande att spela lite casual då och då. Inte alla gillar att spela med skrikande 12 åringar (svårt att veta om de är 12 eller 25 ibland). Av någon anledning har jag nu återvän... 29/07 Jag vill ha fel så jäkla mycket, kommer kanske pirat-privat-servrar likt Five-M till GTA V. 29/07 Ah, du har antagligen rätt, lite jobbigt. 29/07
Skicka en rättelse