Control, World of Warcraft Classic, Man of Medan, Blair Witch och mycket mer.

Även om sommaren i teorin håller sitt grepp över oss också i augusti (i praktiken får vi väl se) kan spelhösten inte låta bli att stampa otåligt i farstun. När vi kikar i releaselistan ser vi att månaden börjar hyfsat sommartorrt, men att Age of Wonders: Planetfall gör det intressant för strategirävar. Pillars of Eternity till Switch och Duke 3D-doftande Ion Maiden Storm har också gott om potential.

Det är dock från den 20 augusti spelhöstvindarna på riktigt börjar vina; Remnant: From the Ashes, Hunt: Showdown, fjärde delen av Life is Strange 2, Oninaki, Ancestors: The Humankind Odyssey och Astral Chain släpps alla inom loppet av tio dagar. Det gör också Remedys högintressanta Control och Blizzards retrochock World of Warcraft Classic.

Skräck hör ju hösten till och jag personligen ser allra mest fram emot Man of Medan. Även om jag ogillar begreppet "guilty pleasure", så skulle jag nog kallat studions tidigare Until Dawn just ett sådant – om jag nu haft någon skam i kroppen, vill säga. Man of Medan släpps samma dag som Bloober Teams Blair Witch, så det kan förhoppningsvis bli en duell av otäckt hög klass.

Är det något särskilt i augusti som kittlar din "jag vill ha!"-nerv?

Augusti

Spel

Release

Plattform

The Church in the Darkness

2 aug

Pc, PS4, Switch XB1

Madden NFL 20

2 aug

Pc, PS4, XB1

Age of Wonders: Planetfall

6 aug

Pc, PS4, XB1

Hearthstone: Saviors of Uldum

6 aug

Pc, Android, Ios

Metal Wolf Chaos

6 aug

Pc, PS4, XB1

Pillars of Eternity: Complete Edition

8 aug

Switch

Ion Fury

15 aug

Pc

Rad

20 aug

Pc, PS4, Switch, XB1

Remnant: From the Ashes

20 aug

Pc, PS4, XB1

Hunt: Showdown

20 aug

Pc, XB1

Black Desert Online

22 aug

PS4

Life is Strange 2, Ep. 4

22 aug

Pc, PS4, XB1

Oninaki

22 aug

Pc, PS4, Switch

Ancestors: The Humankind Odyssey

27 aug

Pc

The Bard's Tale IV: Director’s Cut

27 aug

Pc

Control

27 aug

Pc, PS4, XB1

World of Warcraft: Classic

27 aug

Pc

Wreckfest

27 aug

PS4, XB1

Astral Chain

30 aug

Switch

Blair Witch

30 aug

Pc, PS4, XB1

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan

30 aug

Pc, PS4, XB1

Warhammer: Vermintide 2 – Winds of Magic

aug

Pc, PS4, XB1

Skicka en rättelse
Control och Blair witch är ju gjutna :D Blir nog lite black desert på ps4an med. Sjysst månad! Perfekt när sommaren börjar gå mot sitt slut :) 01/08 Så skönt med så få intressanta spelsläpp för egen del! Vet knappt när nästa spel som intresserar mig släpps. 01/08 Mest mög enligt mig. Spelar Metro Exodus nu, ganska kul. 31/07 Man of Medan och Blair Witch blir det köpa av till Steam. Life is Strange 2 ser riktigt vasst ut men jag måste ha alla episoder när jag köper på mig spelet. December verkar den sista episoden släppas så då smäller jag till. Control ser bra ut också men... 31/07 Hade velat sätta tänderna i Okinaki, Control och Astral Chain men eftersom Fire Emblem är så enormt och uppslukande så får jag vara glad om jag ens hinner färdigt med det innan September.. 31/07 Lite småintresserad av ancestors, annars verkar denna spelmånad inte vara något för mig. 31/07 Jag ser fram emot Man of Medan. Det jag sett hittills verkar åtminstone lovande. Hoppas det blir minst lika bra som Until Dawn som jag tyckte var ett överraskande bra. Jag hade jäkligt kul med det spelet så klockren 4 av 5 i betyg fick det av mig. 31/07 Inget intressant alls. Blir dock att gå genom backlog på PS4an så kommer ha att spela ändå :) 31/07 Ion ”Maiden” heter Ion Fury nu, inte Ion Storm. Ni skrev rätt i listan, men fel i brödtexten. Ion Fury och Astral Chain är jag peppad på. 31/07 Längtar mest till Wreckfest Xbox. Har aldrig haft så roligt i bilspel som Flatout-serien. Control är ju helt ok också. 31/07