Köp eller tjäna in game-valutan.

2017 och 2018 var punggrävlingens år när Activision skakade liv i gamla Crash Bandicoot-trilogin. 2019 visade sig också vara punggrävlingens år tack vare remaken av Crash Team Racing, som mötts av idel ros. Activision-bloggen avslöjar stora nyheter för spelet den kommande tiden.

Nästa grand prix, Back N. Time, inleds 2 augusti och som du hör på namnet inspireras det av gamla tider. Väldigt gamla tider. Vi kastas tillbaka till dinosauriernas tid med en ny bana, fler karts, karaktärer med mera. Men nog känns banan Prehistoric Playground som huvudrätten.

Back N. Time Grand Prix will immerse racers in an epic world with Jurassic-sized flora, violent geysers bursting from the ground, caves with mysterious wall-paintings and giant dinosaurs roaming the land.

Dessutom får spelet mikrotransaktioner – något det definitivt inte hade 1999. Pit Stop, spelets in game-shop, drivs alltjämt av spelets in game-valuta. Den kan du tjäna genom att köra men numer kan du också köpa valutan för (japp, du gissade rätt) riktiga pengar. Det återstår att se hur balanserat alltsammans är men nytt kosmetiskt tingeltangel finns snart att köpa i Pit Stop.

Back N. Time pågår till 25 augusti.

Du kan tjäna ihop in game-valutan eller köpa den för riktiga pengar.

Tack till Westrr för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
https://youtu.be/dDXBEpxqP94Inte bara jag som reagerat. 02/08 Det får stå helt för dig. MTX hör inte hemma i fullprisspel, det är mer för freemium-spel som t ex PoE, LoL etc. Vet inte heller vem av oss som "borde växa upp" när du inte kan ta att någon tycker annorlunda än du själv. Framför gärna dina argument för... 01/08 Din artikel är helt orelevant med tanke på att de microtransaktioner som kommer till Crash racing inte är lootlåde-baserade. 01/08 De finns minst hundra problem med microtransactions,hur du än vänder och vrider på det. Bara för att det inte påverkar dig så påverkar det andra. https://www.google.com/amp/s/www.independent.co.uk/life-style/nhs-gambling-addiction-children-uk-clinic-gam... 01/08 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQA57pOAduZIj5QXeh_m-270o_hTJggHg_k4HLFkk0Yj-M60S-e Allt jag tänker när jag ser nyheter/recensioner om detta spel :( 31/07 Som tur är så har inte fordonen eller hjulen till fordonen någon påverkan på hur snabbt man åker utan är enbart kosmetiska. I Crash Team Racing är det istället karaktärerna som skiljer sig i stats huruvida snabba eller bra på att svänga dom är. Så länge... 31/07 Activision har blivit beyond giriga så är inte förvånad. 31/07 ”Karts and wheels” skriker pay2win, hoppas de håller sig till kosmetiska föremål. 31/07 Finns inga som helst problem med Microtransactions såvida de gör spelet P2W genom att erbjuda föremål som man inte kan få på annat vis och att göra dessa föremål bättre än allt annat. Tycker faktiskt att du borde växa upp och sluta klaga. 31/07 Så länge de inte gör innehåll från launch-spelet till upplåsbar DLC behöver inte betygen ändras för mycket. Om de nu tänker förstöra launch-spelet är detta spelet en scam. Hoppas att inget dåligt händer, har tänkt köpa det pga att jag är ett Crash Bandi... 31/07