Låter dyrt. Och ikväll blir det multiplayer-premiär.

När Call of Duty: Modern Warfare offentliggjordes tidigare i år skyltade Gamestop med en "Dark Edition" för saftiga 200 dollar (via VG247). Vad kunde den innehålla? Årets CoD har ju ingen säsongsbiljett, så något annat måste det vara. Mycket riktigt, från L.A. kommer foton (tack, Leon Hurley) som för första gången visar uspen med den här utgåvan: fungerande mörkerglasögon.

På tal om CoD, L.A. och multiplayer: ikväll klockan 19:00 kommer en helkväll inledas på Twitch då Infinity Ward ger oss den första multiplayer-trailern, snackar kartor och spellägen, och inte minst, bjuds det på flera timmar med multiplayer-matcher. Allas vår Gustav är på plats i L.A. Vi ser såklart till att påminna er i god tid om kvällens Modern Warfare-happening.

Skicka en rättelse
Hade den gamla plastiga MW2 leksaks-versionen av glasögonen. De var förvånansvärt bra ändå med tanke på priset, men såklart långt ifrån riktiga så klart. Antar att dessa nya är en aningen uppgraderade men såklart inte i samma klass som riktiga de heller... 02/08 Det är samma teknik som övervakningskameror med IR-lampor använder. Riktiga bildförstärkare är passiva och använder inte aktiv IR utan förstärker befintligt ljus (och är jättedyra i bra kvalité). Att köra med aktiv IR mot en fiende som har passiv bildfö... 02/08 Jag köpte den föregående versionen av denna utgåva. Det var lite "coolt" att se att de verkligen fungerade då man stod inne i badrummet i totalt mörker och ändå kunde "se". När dessa två minuter av "wow-faktor" var över har de bara suttit monterade på... 01/08 Kan ju inte svära på det.. men priset är ju inte 10-50k så... 01/08 Det är en leksak i ett Activision-Happy Meal, inte avsett för Navy SEAL.. 01/08 Riktig night-vision förstärker befintligt svagt ljus och visar det... dessa "FAKE" NV-goggles använder IR-lampor och konverterar till synligt ljus i glasögonen, nackdelen är att bortom lampornas korta räckvidd syns inget. (jättevild gissning(?)) Dock... 01/08 https://www.youtube.com/watch?v=szthBpWDBkw Så här bra var den förra. 01/08 https://i.imgur.com/XS5LK.gif 01/08 Antar att världen blir så här med dom på? https://hl-hev.ru/wp-content/uploads/2017/07/nv02.png 01/08 Kan någon bekräfta att Todd Howard INTE ligger bakom prylens materialval? 01/08