"Mer Titanfall" i år är ett löfte från Respawn.

I samma veva som Titanfall-spinoffen Apex Legends äntrade spelscenen i år sa Respawn (som också är aktuella med Star Wars Jedi: Fallen Order) att, nej, Titanfall 3 är inte under utveckling. Däremot sade man att "mer Titanfall" kommer senare i år, men det är alltså inte Titanfall 3.

Nu avslöjar Respawn att det fps- och VR-spel av AAA-klass man har på gång tillsammans med Oculus (och som vi inte hört ett pip från sedan avslöjandet) kommer att visas upp under Oculus Connect den 25 och 26 september. Blir det "mer Titanfall" då? Det skulle förstås kunna vara något annat, men Titfanfall-löftet måste ju snart infrias om inte 2019 ska bli 2020.

Skicka en rättelse
Varför finns det så få mech-spel i VR? Är ju en speltyp som passar VR ypperligt. Mech Warrior...Earth Siege...Steel battallion..återuppliva dessa! :D 03/08 Ja det står ju klart och tydligt "spoiler: it’s not Titanfall or Star Wars™" 03/08 Dem har redan sagt att det inte är Titanfall. Det är en militär simulator som ska visa hur det är att vara i krig 02/08 Kommer bara vara på oculus store. Oculus betala Respawn för att utveckla ett vr spel 02/08 Kommer garanterat bli en Rift titel om det handlar om AAA. Men kan ju hoppas att dom portar den till Quest med :) Revive fungerar ju med Index och vive så det är nog inga problem med exklusivitet 02/08 Fasen va kul! Hoppas det kommer gå att spela med Vive också. Om inte annat så finns det ju sätt att kunna göra det ändå. 02/08 Det är ju en Oculus-publicerad titel så det kommer helt säkert att vara exklusivt på deras plattform. :) Frågan är dock om det kommer att vara för PC eller för Oculus Quest, som ju är Oculus primära plattform nu. De vill ju sälja Quest och Rift S; Efter... 02/08 Jag är också sugen på Index. Fast jag ser mest ifram imot en trådlös variant, ifall dom kan få låg responstid. Vart inte FoV bättre i och med att det gick att ställa linserna manuellt? Det verkar vara som jag trodde, att illamåendet berodde på för låg... 02/08 What? :O 01/08 Valve Index var så nära att vara precis vad jag vill ha men kräver lite högre FoV än så. Pimax är det enda alternativet jag kan tänka mig just nu men vill ändå vänta då de undergår väldigt mycket förändringar/förbättringar just nu. :x Foveated Rendering... 01/08