Lägger till virtual reality-stöd och en helt ny multiplayer-upplevelse.

Mången gamer har ivrigt väntat på nästa stora uppdatering till No Man's Sky, som denna gång går under namnet Beyond. Nu är en ny liten teaser-trailer släppt, och i den får vi veta att släppdatumet för uppdateringen är 14 augusti.

Uppdateringen kommer inkludera en helt ny multiplayer-upplevelse, vilket är ett välkommet inslag i den enormt stora och ibland lite ensamma spelvärlden. Man betonar dock att detta inte kommer göra spelet till ett MMO.

Den andra stora nyheten som uppdateringen introducerar är stöd för virtual reality. Man kommer kunna uppleva hela spelet i VR från början till slut, så det rör sig inte om någon separat, begränsad upplevelse.

Man har tidigare pratat om att man slagit ihop tre uppdateringar för att istället släppa dem tillsammans som Beyond, men vad den sista tredjedelen består av vet vi inte. Det kan vara någon spännande funktion, men det kan givetvis även "bara" röra sig om en mängd olika buggfixar och generella förbättringar.

Tack till DrAg00nEn för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Jag är beredd, NMS är som klippt och skuret för VR. :) Började spela det här igen för lite sedan och efter de uppdateringar som har gjorts med åren är det är riktigt bra spel. :) Jag gillade NMS även när det släpptes enbart för de coola planeterna och... 04/08 Nu blev NMS väldigt speciellt tack vare uppmärksamheten det fick genom Sony, och det var nog här jag tror det gick fel. Ett indie-spel som blåses upp till en AAA-titel och sen antagligen också stressades ut. Det är så många spel idag som släpps halvfärd... 03/08 Bilar, ubåtar, basbyggande, undervattensbaser, coop, vr etc. De lovade inget om dessa saker, allt detta är bonusar, No mans sky fick det beryktade multiplayer läget för över två år sen. Det som Sean Murray var väldigt vag om, där man kan se andra spelar... 03/08 Gratis och gratis. De som köpte No Man's Sky när det släpptes köpte ju näst intill en stabilare alpha-version till fullpris av ett AAA-spel... Det är inte mer än rätt att de släpper gratisuppdateringar som ska ta spelet till det utvecklarna lovade från... 03/08 Som nämnts ovan, så fanns det en jäkla press från Sony att släppa spelet. Trodde själv det skulle vara en release title för PSVR, så det känns lite som "Äntligen". Älskade spelet, det var så jäkla zen att glida runt på planeterna efter jobbet, bra avkop... 03/08 Känns som No man sky släpptes som Early access spel fast dom "mörkade Early access" 03/08 Städer eller någon form av samhällen på planeterna känns som nästa logiska steg. Nu när man själv kan bygga baser och liknande. Det jag skulle älska är att ha större skepp som flera spelare kan dela på och som har kontrollstationer för samtliga. Ett cap... 03/08 Haha ja det här spelet håller en inte i handen direkt =p Speciellt inte om du spelar på Survival mode =) inget jag skulle rekommendera. Hoppas du gillar spelet som det är nu. Det hsr verkligen blivit enorma förbättringar =) 03/08 Toppen! Tack! Och ja, det kan ha varit något sådant. Kanske i kombination med att jag inte blev handhållen hela vägen som jag är bortskämd med från lättare titlar. 03/08 https://youtu.be/M-sPVp0WAHU I övrigt så är det inte jätte svårt att förstå spelet. Du måste varit en av dem som haft den extrema oturen att starta på en såkallad "Extreme planet" med väder eller liknande som tar väldigt hårt på rymddräktens energi. Man... 03/08