Förhoppningsvis får vi mer info om From Softwares och R. R. Martins skapelse.

Ryktesdags, och denna gång om efterlängtade Elden Ring, som är From Softwares och Game of Thrones-författaren George R. R. Martins kommande fantasy-lir. Det är den ryska och hyfsat välrenommerade spelsidan Igromania som hävdar att utvecklaren kommer närvara vid årets Gamescom-mässa, och där visa upp just Elden Ring.

Dessvärre handlar det enligt ryssarna om en demonstration bakom stängda dörrar, så räkna inte med några gameplay-videor, men väl lite intryck från vad de anrika Souls-skaparna håller på med. Gamescom 2019 äger rum 20-24 augusti.

Elden Ring har beskrivits som en naturlig vidareutveckling av Souls-konceptet, och kommer till exempel att erbjuda en öppen spelvärld snarare än isolerade områden sammankopplade med en hubb. Det ska dock framförallt kännas som ett Souls-spel i berättandet.

Skicka en rättelse
DS2 är ju From's svagaste men det är ju inte ett dåligt spel? Personligen så avslutade jag det åtminstone, vilket är mer än vad jag kan säga om DS3, efter så otroligt många timmar i DS1 och DS2 kände jag att jag hade tröttnat när jag väl kom till DS3,... 05/08 Håller med ovanstående gällande Dark Souls 2. Det må vara en gnutta oslipat här och där, en del oinspirerade bossar, men fortfarande ett riktigt bra spel. 04/08 Även om det är deras klart svagaste Soulsborne-spel (troligtvis pga. att Miyasaki gjorde Bloodborne under utvecklingen) springer Dark Souls 2 ändå i cirklar runt alla andra spel i genren som inte är utvecklade av From (enligt mig). 04/08 Ds2 må vara sämsta Souls-spelet men ändå bättre än de flesta andra spel. 04/08 Dark souls 2? 04/08 Hell yeah! Hoppas man får reda på lite mer om spelet, så pepp på Elden Ring! 04/08 @Vileoxe: "Elden Ring is a ‘natural evolution of Dark Souls’ says Hidetaka Miyazaki" “Elden Ring is a third-person action RPG with a fantasy setting. Gameplay-wise, it’s heavily based on Dark Souls,” says Miyazaki. “However, that doesn’t mean that it... 04/08 Gissar på att spelet kommer vara mer åt Bloodborne än Sekiro och Dark Souls. 04/08 Jag gissar på att vi kommer få en ny trailer för allmänheten och sedan får pressen testa spelet eller få en djupare inblick. Jag hoppas innerligt på en release vid första kvartalet nästa år. Mitt mest hypade spel för tillfället, och då vet vi nästan ing... 03/08 From har aldrig gjort mig besviken förut så ser sjukt mycket fram mot detta 03/08