Och annan spännande info från polska speltidningen PSX EXTREME.

Den polska speltidningen PSX EXTREME har en stor artikel om Cyberpunk 2077 i sitt senaste nummer, och Reddit-användaren Arise92 har varit vänlig nog att översätta vad som skrevs, vilket inkluderar en hel del ny information. Nedan summerar vi en del av den.

Utanför Night City finns ödemarken Badlands, som precis som namnet antyder är en farlig plats med minimal växtlighet. Området befolkas av de rivaliserande nomadgrupperna Wraights och Aldecados.

Angående fordon så kommer de vara relativt svåra att stjäla, speciellt om poliser eller gängmedlemmar ser dig. Man kommenterade även på att AI:n verkade ha vissa problem att köra.

Det finns mycket loot, och är du verkligen mån om att inte missa något kan du installera chipp för att upptäcka hemliga gömmor.

V:s lägenhet är en central del av storyn, men vi kommer inte kunna dekorera den. Detta sägs vara för att man vill bibehålla en mörk atmosfär. Vi kommer däremot kunna utveckla relationer med många karaktärer, inklusive vänskaper och förhållanden.

Detaljrikedomen i miljöerna rapporteras vara fantastisk och hjälper till att skapa en väldigt unik spelvärld.

Färdighetssystemet är gigantiskt och verkar baseras på två olika poäng – en typ för färdigheter och en för attribut. Hur höga attributvärden vi har lägger grunden för vilka chipp vi kan installera. Utöver det har vi street cred, som låter oss acceptera större och farligare uppdrag ju mer (ö)kända vi blir.

På grund av att djur associeras med diverse smittor kommer vi inte se så mycket av dem. Ett undantag är husdjur, men det är endast rika invånare som har råd med dem.

Religioner existerar i spelvärlden, både nya och gamla, och i ett uppdrag får vi till exempel utforska en kyrka, komplett med neonkors.

Spelets slut kommer skilja sig beroende på valen vi gör, och även sidouppdrag kommer spela stor roll för handlingen. När vi väl har sett sluttexterna rulla kommer vi kunna dra igång ett New Game+.

Skicka en rättelse
Många andra sajter har gjort samma sak. Som de och vi ofta gör sammanfattar man ibland nyheten i rubriken. 06/08 New game+ bryr jag mig inte om. Blir nog bara 1 igenomspelning och sedan hamnar spelet på hyllan. Sällan jag orkar dra igenom större spel en andra gång. :D 05/08 Eftersom att rubriken innehåller detta och det ser ut som en feature. Men du kan ha rätt kanske bara är FZ som lyfter fram detta. Vad jag ser i framtiden är spel "Super Doom 5, med exklusivt NG+ & Endgame" nu för 30% rabatt. Samma pris som den vanliga... 05/08 Kommer 16 FLC också? ^^ 05/08 Det är väl snarare så att de frågade i intervjun om NG+ skulle finnas och CDPR svarade ja. Hur kommer du fram till att de annonserar det som en feature? 05/08 My bad, men som sagt innan så är det inget nytt. Varken som funktion eller något som man "stoltserar" med. Rätt så vanligt nu för tiden, helst med alla rogue-likes/lites. 05/08 Läs vad jag skrev tidigare i tråden. 05/08 Och det är lugnt! Man hänger inte alltid med i allt som som händer. Inte samma sak. Chrono Trigger har många olika slut beroende på när och hur man klarar sista bossen. I teorin kan du döda den när som helst, men i din första genomspelning så är man för... 05/08 Började du lira under Atari och slutade där men tog nyligen upp hobbyn igen eller? Om du missade det under SNES tiden så hade ju t ex kultklassiker som Resident Evil ett new game+ som kallades just detta. 04/08 Jag vet vad det innebär. Men att göra det till feature som man annonserar med och pratar om med en mening. Har aldrig hört det förut. Visst har man sett det i spel. Kommer ihåg att t.ex första Zelda spelet gjorde om kartan (placerade saker olika och gjo... 04/08