Ja, evighetsprojektet går faktiskt framåt.

Half Life-remaken Black Mesa släpptes för bra många år sedan, men den saknade det avslutande Xen-kapitlet. Det jobbar man dock med att råda bot på, och efter att tidigare ha släppt ett betatest bestående av tre av kapitlets sex banor, är det nu dags att leta fel även i Gonarch's Lair.

Totalt har betatestare nu tillgång till nio banor, men det kommer inte sluta där. Efter Gonarch kommer man ge sig i kast med Interloper, Nihilanth och Endgame, vilket kommer resultera i totalt 18 banor.

Om du minns Xen-delen från originalspelet som en relativt trist historia ska du inte förtrösta, för i remaken har man tagit sig ordentliga friheter för att skapa ett avslutande kapitel som verkligen är värdigt resten av spelet.

Spelet (krävs för att delta i betan) hittar ni här och instruktioner för hur man laddar ned betan hittar ni här.

This. Spelade igenom Black Mesa-betan (Early Access-versionen) i somras men borde egentligen ha väntat. Fantastiskt spel, don't get me wrong, men HL1/Black Mesa är en juvel som bör sparas till senare och avnjutas när det är färdigt. Black Mesa verkar... 08/08 Snyggare än Half-life 3. 07/08 De lägger kontiunerligt in nya effekter och annat från Source motorn, vissa delar av spelet har blivit omgjorda och utökade dessutom. Så det har hänt en hel del sedan release! 06/08 Väntar tills det är 100% klart innan jag orkar bry mig. Har väl varit under utveckling sedan 2005? ........ 05/08 @MEG: Jag antar att du menar om Valve själva (haha) typ skulle släppa ep3/hl3 (lol), men mer Half-Life blir det hursomhelst. Om man bara räknar det som är under utveckling och har liknande tyngd och eller passion bakom sig likt Black Mesa så är det 3... 05/08 Ska bli riktigt kul att spela genom hela från början till slut inom kort. 05/08 Kanske lika bra att det inte kommer några fler delar av Hl, tror att man skulle bli besviken. 05/08 Det säger en hel del om läget idag, tycker jag, när ett urgammalt spel - om än i ny tolkning - slår det allra mesta som släpps idag. Spelade igenom "Black Mesa" för ett par år sedan och det påminde mig om hur fantastiskt kul det spelet är. 05/08 måste ju spelas när helt klart ändå! det är ju fokkin Half-Life 05/08 Mycket har blivit uppdaterat även i föregående kapitel i spelet så det har hängt med ganska bra tycker jag 04/08
Skicka en rättelse