Tyrande och Thrall i högupplösta skrudar.

Än så länge har vi inget releasedatum för det efterlängtade Warcraft III: Reforged utan får i nuläget nöja oss med ett retligt "Coming 2019" på den officiella hemsidan.

Det stoppar dock inte Blizzard från att visa upp nytt material från spelet, vilket de precis har gjort på ChinaJoy 2019. Besökare på mässan har delat med sig av fotografier på vad som sägs vara uppdaterade NPC-modeller, däribland den gröna frälsaren Thrall och trädkramaren Tyrande. Kända namn för den som slarvat runt i Warcraft-universumet. Andra klassiska enheter från originalspelet visas även dem upp i nytt skinn.

Vad tycker du om den visuella stilen på Warcraft III: Reforged? Tyck till i kommentarsfältet!

Kommer köpa och spela reforge, Blizzard har, enligt mig, inte bidragit med något intressant sedan SC2 och innan dess WC3 (vilket var ett tag sedan nu). Äntligen lite kärlek till WCuniversumet! 😍 07/08 Hoppas dom släpper det lagom till hösten 06/08 Jag är nästan helt säker på att om det kommer ett WC4 kommer det vara en prequel. War of the Ancients låter inte allt för långsökt. Eller en full remake på WC1 som "moderniserar" upp storyn lite för att passa in mer med senare WC relaterat media. 05/08 Kommer dom sälja costum skins som DLC? 😮😲😜 Jag har redan köpt WC3 med expansion 2ggr, vet inte riktigt vad som skulle kunna få mig att vilja lira det igen. Om man gör WoW till none canon så skulle jag gärna se en Warcraft 4, men det är väl inte så troli... 05/08 Time is a flat circle my friend. 05/08 HYPE!!!!!!!! Gud vad jag har tjatat om det här spelet. Orosmolnen är många! Öppen beta skulle det varit i Våras..... Snart vinter för fan Blizz!! Släpp spelet i år!!!!!!!!!! 05/08 Enda spelet man väntar på för tillfället, ogillar att Blizzard inte tänker "blanda om korten" och att spelet ska förbli som originalet taktiskt sätt. Hade välkomnat en "reset" iaf en liten. Inte för min egen del, för jag kommer antagligen bara följa rep... 05/08 https://media.giphy.com/media/hWR9s5HqrbP3y/giphy.gif 05/08 Ser fram emot att spela genom campaigerna! 05/08 Det här kommer jag nog lägga "några" timmar på, främst då alla customs. Ska bli trevligt att få köra lite Footy,TDs, TLW och allt annat smått och gott igen. En ny variant av DotA lär väl också dyka upp som man kommer testa på. 05/08
Skicka en rättelse