Vill du se svenskarna tänka nytt eller kriga på med sin långlivade spelserie?

Vi börjar sakta men säkert närma oss ettårsjubileet för Battlefield V, det senaste krigseposet från Dice. Sedan lanseringen i november förra året har spelet hunnit med det mesta. (I både positiv och negativ bemärkelse.) Nytt innehåll till både solo- och flerspelarlägena har kantats av kontroversiella mikrotransaktioner, ifrågsatta balansändringar och seglivade buggar. Senare i höst släpps en större uppdatering som introducerar de amerikanska och japanska styrkorna till slagfältet.

Dice har med andra ord utvecklarhäcken full av mer Battlefield! Men vad hade studion lagt sina resurser på om du fick bestämma? Kanske en tredje portion Mirror's Edge? Eller kanske ett storydrivet rollspel? Ibland brukar vi drömma om ett Star Wars-spel i regi av CD Projekt Red. Vad hade motsvarigheten varit för Dice?

Ordet är fritt och takhöjden generös! Tyck till i kommentarsfältet med ditt drömprojekt.

Skicka en rättelse
@HaZe303: Ja det är tydligen så jäkla viktigt att ha rätt över någon annan istället för att acceptera att alla tycker olika. Våra politiker gör inte saken bättre när de låter likadant och sätter tonen i vårt samhälle som småungar.... Nu ska jag inte gå... 24/08 Bad Company 3 (det är det enda och bästa alternativet, BC2 är ett av deras bästa spel, och av mina top 10 favvo spel nånsin).. Väl sagt... mycket sånt som går runt nu... så onödigt, som alla "PS vs XBOX" fanboys... måste vara korkade hela bunten... köp... 24/08 Ni som tjafsar med varandra, ni kan väl ha en lite trevligare ton mot varandra :) Annars försvinner ju poängen med att vi är här alls och pratar spel, eller är forum i allmänhet bara ett ställe för vissa att hävda sina egon genom att vinna över varandra... 10/08 Gör en remake av BF2. 08/08 Jag skiter fullständigt i om du spelar på PC eller konsol. Har jag sagt någonstans att alla PC-spel inte fungerar på konsol? Det är du som försöker göra detta till ett PC vs konsol elit kidsen. Du sa att de skulle ta en titt på Arma 3. Du förklarade int... 08/08 VR Pinball med multiplayer stöd så man kan utmana varandra i VR. 07/08 Viatnam kriget eller mer om första världs kriget. och kanske inom något annat krig än andra världs kriget. eller dagens relistisk krig. 07/08 Dom får satsa på moderna spel inte gå till baks till 1900-talet ser vara fattigt ut. En av bästa spelen är Battlefield 3 och 4. Kanske göra om dom med mer realistisk grafik och nya vapen. Kanske nytt sätt att spela some left4dead. 07/08 Skulle det inte vara coolt med ett Battlefield: Warhammer 40K? om de fick licens. Och det jag vill uppleva är detta: https://www.youtube.com/watch?v=RtAH7kGEqic Från introt till gamla Dawn of War. 07/08 Jag skulle vilja se något helt nytt, eventuellt en uppföljare till EAs Syndicate som jag tyckte hade potential. Om vi snackar Star Wars hade ett nytt Republic Commando varit kul att se tillika ett nytt X-Wing. 07/08