Rättframma vilda västern-shootouts i senaste patchen.

Fortnites 10.00-patch är här (läs patch notes på officiella sajten). Och med den kommer ett me renoldlat battle royal-läge där du inte behöver bygga eller samla något för att nå seger. Du når Tilted Town genom en av Fortnites rifts, närmare bestämt den som tidigare ledde till Neo Tilted. Istället finns där en gammal western-stad som gjord för fina shoot-outs mellan färgglada desperados.

Med miljön kommer “tidsmässiga” vapen som dubbelpipiga hagelbrakare, revolvrar, jaktgevär och infanterigevär, samt en nykomling - ett automatiskt snipergevär.

Fortnites tionde säsong drog igång för en vecka sedan. Kolla in introt nedan!

Det är inte utseendet mest som stör utan när man förstör saker ser det ut som gummi svajjar och har sig. 07/08 Även om jag aldrig kommer att spela Fortnite för att det inte riktigt är min grej så tycker jag att de verkligen levererar när det kommer till nya events! 07/08 Håller inte riktigt med där. Att röra sig i PUBG är som att gå i sirap jämfört med Fortnight där alla kontroller är långt mer responsiva och rappa. Sen är väl barnprogramstuket just ett litet signum för Fortnite :) PUBG går ju all in på realism, APEX... 07/08 Nej, det är kvaliteten och utvecklingstakten man vill åt i Fortnite, inte cartoon-stilen och byggandet. Alla andra BR-spel är buggiga, har dålig nätkod. Apex står nästan helt stilla i utvecklingen. PUBG är buggigt, har dålig gunplay, nätkod etc. 07/08 Var inte byggandet det som gör fortnite originellt jämfört med andra br-spel? Med denna ändringen är det bara en tecknad variant av pubg pretty much. Om du ogillar byggandet och vill ha FP-mode så borde ju PUBG vara det bästa alternativet. Plus att du... 07/08 Majoriteten hade inga problem med det i WoW eller Overwatch så ser inte varför det skulle vara ett problem i Fortnite. Personligen så gillar jag inte cartoon-stil i spel men när det är cleant och väloptimerat så ser jag inte det som en nackdel. 06/08 Jo bort med cartoon stilen :) 06/08 Okej, byggandet borta. Saknas bara ett first-person läge med vapen och karta anpassat för det så finns det inte så mycket mer man kan begära. 06/08
Skicka en rättelse