Det luktar blöt get här!

Winds of Magic är den första regelrätta expansionen till Vermintide 2, och den introducerar en ny ras till Fatsharks coop-fantasy-fps. Beastmen är håriga djurhumanoider med ett kaotiskt kynne, perfekta fiender för jaktsäsongen.

Men vi får också ett helt nytt spelläge, då de magiska vindarna har förändrat banorna. De är inte nya, snarare omgjorda och svårighetsgraden ökar allteftersom du tar dig framåt. Varje karta kommer att ha ett specifikt mål att uppnå, och när det händer får gruppen en slututmaning. Vidare, ett gäng nya vapen att använda i jakten på warpstone-meteoriten som slagit ner i Reikland.

Winds of Magic släpps någon gång under augusti. GET out of here.

Skicka en rättelse
Körde drygt åtta timmar vid release - tills jag klarat av kampanjen. Köpte båda DLCn nu och sen blir det WoM när det släpps, gillar settingen och Warhammeruniversumet och tror inte att jag märker av någon som helst skillnad mot release vilket är fördele... 08/08 1000 timmar...1200 timmar.. själv tröttnade jag efter 27 timmars repeat :) 08/08 Jag förstår.... Jag håller med dig om nästan allt och ber om ursäkt om jag framstod som otrevlig innan. Insåg inte att det var så illa. 07/08 Jag och min bror hade båda två closed extended betan och vi är väldigt duktiga och har legend på farm i princip med fulla tomes/grims och springer/rushar igenom skiten. Under betan testade vi många olika setups och endast 2 setups vi körde fungerade (ob... 07/08 Dom är ute och cyklar när det gäller mycket! Har iofs bara 200 timmar, men håller med om att deras stora problem är felprioriteringar. Riktigt kul med kompisar men det känns verkligen som om dom inte har något större översikt på projektet och tar ibland... 07/08 Yepp, samma här. Har inget problem med att man lägger till nya svårighetsgrader, men att göra så en bana går ifrån att ta 15-20min till 45min-1h p.g.a. du måste spela extremt långsamt. Vad skulle de ha lagt in? 1: Nya kartor, en hel kampanj för beastmen... 07/08 @SilvaH: Exakt!! Var också med i betan (har c:a 1200 timmar i spelet) och för mej är det helt oförståeligt hur FS kan agera på det här sättet.Det "nya" omgjorda stridssystemet gör spelet tråkigt,inte svårare eller mer utmanande utan TRÅKIGT,springa omkr... 07/08 Det släpps mer exakt 13:e augusti enligt steam 07/08 För en som inte är så insatt i lore: var denna... "geten" alltså född av två människor eller hur skall man tolka det? 07/08 BILE TROLLS! 07/08