Har du pyntat $75 får du hänga med till Colorados ödemark.

Har du bidragit med pengar (minst First Access-paketet för $75) till utvecklingen av Wasteland 3 så kommer du senare under månaden kunna delta i ett begränsat alfatest via Steam.

Den 21 augusti får vissa chansen att dra ut i ett postapokalyptiskt och snöigt Colorado, men utvecklaren inXile betonar att det verkligen rör sig om ett alfatest, så deltagare bör av förklarliga skäl vänta sig vissa problem med stabilitet och dylikt.

Fokus för detta test är striderna, och det äger rum en ganska lång bit in i spelet med karaktärer av högre nivå. Man kommer bland annat få prova på det spelarkontrollerade fordonet, men dessvärre inte menyer för färdigheter och "perks".

Men alla vi som inte deltar i alfan då? Det finns inga restriktioner på att ta bilder och videor från testet, så vi kan vänta oss gott om material att titta på. Närmare släppet av det färdiga spelet – som väntas vara i början av nästa år – kommer man även dra igång ett "Early Access-demo".

Skicka en rättelse
På C64?! Hur är det ens möjligt att få ett open world RPG att få plats på C64, med det lilla RAM-minnet? Wow. 16/08 Har hundratals timmar i Fallout 1 och 2, och spelade till och med original-Wasteland på min C64 når det begav sig och minns att jag gillade det, men var så besviken på mig själv när jag aldrig fastnade för tvån, för att min spelsmak säkert ändrats genom... 10/08 hade väldigt skoj med Wasteland 2 så detta skall nog införskaffas på sikt 08/08 Aha, det hade jag missat. Blev fundersam till hur Microsoftköpet av studion kunde leda till mer pengar för de som investerat i ett spel som studion skapat, men har de köpt publishingrättigheter också så är det ju en annan femma. Jag satt med fingret på... 08/08 Varit lite info sedan utannonsering, äntligen börjar det bli något. 08/08 InXile är inte bara en Xbox Game Studio, Microsoft har också nu köpt loss publishingrättigheterna till Wasteland 3 från Fig. Det är det som resulterar i den förtida utbetalningen. :) 08/08 Älskade Fallout 1 & 2 och längtar sjukt mycket till detta 08/08 Vore intressant om FZ kunde gräva lite om det där fig-pengarna som jag skrev om i nyhetstråden. Att investerare får tillbaka (minst?) 132 % av sin investering. "For those of you who invested in Wasteland 3 beyond just backing the game, be sure to check... 07/08 Nice! Har väntat länge på detta! Ni som gillar Fallout 1, 2 och tactic bör kolla lite närmare på detta. Har dock bara betalat $28. så jag får vänta lite senare. 07/08 Härligt! Får se om jag kör det då eller om jag håller mig till full release :) 07/08