Den här gången handlar det om spelen.

Stadia, Googles spelstreamingtjänst, visades senast upp på årets E3-mässa. Nu meddelas att företaget kommer hålla en stream inför årets Gamescom-mässa i Köln, som FZ såklart kommer att täcka.

Stadia Connect kommer att sändas precis innan mässans öppningsstream, som vi skrev om tidigare idag. Enligt Google ska det “bara handla om spelen” den här gången, till skillnad från tidigare, teknikfokuserade visningar.

Tiden för streamen är 19:00, kvällen 19 augusti.
Följ den här länken för allt vi vet om tjänsten.

Skicka en rättelse
Hoppas de visar något Stadia-exklusivt som verkligen utnyttjar det faktum att ALLT sker i "molnet". Megafysik, monstergrafik och tusentals spelare i samma session. 08/08 Det är klart att det är mer bandbredd på 4K jämfört med 1080p. Jag är ingen expert men vad jag har läst så är det vi får till tv'n är inte "äkta" 4K. Det vi får är 4K med lägre bitrate. Har svårt att tro att stadias servrar kommer rendera i 4K med högre... 08/08 8k/120 ska vara standard! du har alldeles för låg standard! 07/08 Det är inte helt ovanligt att just 4K är premium och något som kostar extra inom streaming och 4K vs 1080 är ganska stor skillnad i brandbredden som de faktiskt måste betala för, ser inte att det ska vara självklart att få köra i 4K 60 fps, jag tillhör... 07/08 Förstår folk inte vad en dator som klarar 4k/60fps kostar? Samt el? Bara ett grafikkort idag som drar runt den upplösningen är ju flera års prenumeration... 07/08 Du läser inte vad jag skriver. 4K/60fps ska vara standard. Det ska inte vara låst bakom en betalvägg. Dom ska istället erbjuda annat. 07/08 Då säger du det själv: 4k/60 är inte värt kostnaden i månaden för dig, och du kan använda 1080/60 helt gratis! 07/08 Det här är mina tankar om Stadia Ser inga problem med att det finns en prenumerationsavgift, problemet jag har är att dom inte ger oss en anledning till varför man VILL betala. Det dom gör just nu med betalda versionen (kommer en gratisversion senare... 07/08 Det handlade mer om att de ville att folk skulle köra all sin media genom xboxen då den kom med en hdmi-in port. Tv, Filmer, spel. De hade önskan att folk skulle köra igång sin xbox vad de än tänkte göra i sitt vardagsrum, genom att prata med den. Quant... 07/08 Jag menade Xbox satsade mycket på just att slå samman TV och gaming när den lanserades. Kolla t.ex spel som Quantum Break. Jag ser streaming som en typ av TV format. Tror Microsoft hade som mål att integrera detta mer. T.ex Tv-shower m.m. Men tyvärr fok... 07/08