Kommer det till pc också? Vi får se på Gamescom.

Hideo Kojima och Death Stranding kommer till Gamescom-mässan senare denna månad, och vi vet att Kojima kommer att finnas på scen under öppningsstreamen som drar igång kvällen den 19 augusti. Men vad kommer han att visa upp där?

Nu surras det om att Death Stranding kaske ska få en pc-version, vilket skulle innebära att PS4-exklusiviteten är borttagen. Anledningen till snacket är att en Resetera-forumit avslöjat att spelet inte längre är listat som PS4-exklusivt hos flera av Playstations nationella sajter.

Vidare sade Kojima redan 2015 i en Q&A att spelet skulle komma till pc efter att ha varit PS4-exklusivt ett tag. Hur som helst så är det en spännande tanke. Vi får antagligen veta mer den 19 augusti. Gamescom-streamen drar igång kl 20:00.

Death Stranding släpps 8 november.

Skicka en rättelse
Otroligt taggad! Makalöst spännande ska det bli att få lira något som inte är skapat för att det är populärt just nu. Hoppas på att få en känsla som infann sig första gången man spelade dead space eller silent hill 2. 09/08 Vilket jädra mardrömsspel 08/08 Grym sammanfattning! När det började kristallisera sig lite mer vad det handlar om, så vaknade hypen på riktigt. kan bli sjukt kul. Eller pannkaka såklart, men det ser ut att ha ordentligt potential.. 08/08 @Oneone: Läste/Hörde samma sak då de annonserade att Kojima samarbetar med Sony. Om det blir ett PC släpp så hoppas jag det har stöd för ultrawide vilket Metal Gear Solid V inte hade. Vilket var lite trist i sig. 08/08 I så fall får det bli till PC istället. Xbox One-kontrollen och bättre grafik + mycket bättre framerate vinner med hästlängder, som vanligt. Hideo Kojima <3 08/08 Jag gillar flummig SF så jag kommer att köpa det här dag 1. 08/08 Låt det vara sant att det kommer till PC. 08/08 https://www.epicgames.com/store/en-US/product/journey/home så hittar man Liknande saker hittar man på epic-store sidan för detroit och heavy rain, så vi kan utgå från att Sony har rättigheterna till dessa projekt. 08/08 innan spelet skulle bli PS4 bara så sa ju Kojima att det skulle komma till PC också. Orkar dock ej googla upp det :P 08/08 Med undantag för Detroit: Become Human så rör det sig om äldre spel där Sonys exklusiva rättigheter mest troligt har löpt ut, och dessa spel har dessutom utvecklats med egna motorer. Until Dawn som använder samma motor och är utvecklat fristående av Sup... 08/08