Mjölka rymdkor med upp till 31 andra spelare i multiplayer.

Sean Murray gick som bekant i PR-ide efter att No Man's Sky släppts till både ris och ros, men sedan en tid tillbaka har han vaknat, och berättar i en video med IGN om den kommande uppdateringen Beyond.

Han talar bland annat om VR-implementeringen och att den inledande planen var att göra en rak portning av originalet utan några speciella ändringar. När man började pilla med bland annat kontrollerna så märkte man dock att det fanns mycket som kunde förbättras, vilket ledde till att man skräddarsydde många aspekter för att fungera så bra som möjligt i VR.

Vidare talar han om den utökade multiplayer-upplevelsen i Beyond, vilken bland annat inkluderar 32 samtidiga spelare. Dessa kan man stöta på i hubben The Nexus eller ute på de olika planeterna. Tillsammans kommer man kunna ta sig an multiplayer-uppdrag eller bara utforska efter egen kompass.

En annan nyhet är att vi kommer kunna både rida på och mjölka djur. Baserna kommer dessutom bli mer komplexa, och riktigt häftiga byggen kommer visas upp i The Nexus.

No Man's Sky Beyond släpps 14 augusti.

Tack till Fulci för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
Startade det igår igen för första gången på länge. Skulle orientera mig till min bas och sen försöka förstå vad jag höll på med sist jag spelade. Men det blev att jag utforskade en kraschad freighter i 2h och började mine:a några rare metals jag hittade... 13/08 Spelade det kanske 20-30 timmar vid release men gav sedan upp, minns att det kändes väldigt tomt då. Satte igång från scratch för ett par dagar sen och har inte kunnat sluta spela. Det har åldrats bra 😁 12/08 Jag höll mig också borta från spelet, testade när NEXT hade släppts och tyckte det var riktigt nice faktiskt. Spelet håller dig inte riktigt i handen utan det är i början bara när man ska göra några nyckelsaker som behövs för att ta sig vidare i storyn.... 12/08 Spelade aldrig NMS, för det var ganska lätt att låta bli efter som jag inte förbeställer spel och kritiken var ju ganska öronbedövande efter relesen. Men efter NMS Next har jag enbart hört bra saker från fler än ett håll... Så, dags att testa kanske?... 12/08 Xbox har ju inte ens VR så det tvivlar jag på. 12/08 Riktigt bra spel nu. Synd att Sony sabbade för dem med sitt skitsnack. Har en känsla av att vi kommer få se mer MS samarbete från dessa framöver, kanske Tom exklusiva saker på xbox. Flyter på ruskigt bra på One X iafl. Tur man inte började spela detta... 12/08 Tack för hjälpen! Det är precis så jag har gjort, dvs hittat en planet jag tycker om och börjat bygga där. Nä, nu är jag allt taggad på NMS igen :D 12/08 Möjligt att Microsoft själva har något på g för xboxen, men där finns för tillfället INGET vr stöd på xbox. Vive/Index/Rift/ är för tillfället enbart windows eller linux. Sjäv såg man till att matcha semesterdagarna mot lanseringen av NMS VR. Så har 3... 11/08 Xbox har inget eget VR headset men vad jag förstår så går det använda HTC Vive eller Oculus Rift, jag kan ha förstått fel så rätta mig gärna om jag har fel. 11/08 Vadå helt otroligt med VR på xbox one x? Det finns inget VR headset till xbox 11/08