Lira fram till på tisdag och se den avslutande fyrverkerishowen.

Black Desert Online är redan släppt på PC och Xbox, men den 22 augusti blir detta koreanska MMORPG även tillgängligt till Playstation 4. Innan dess ska det dock betatestas, och det kan man faktiskt göra nu fram till klockan 11 på tisdag. Betan går att ladda ned gratis, och enligt Playstation-bloggen ska man inte behöva någon PS Plus-prenumeration för att delta.

Man kan spela som sex olika klasser – warrior, sorceress, ranger, berserker, wizard eller witch – och tre regioner kommer vara tillgängliga under betan: Calpheon, Serendia och Balenos.

Under testet kommer deltagare även få chansen att vinna olika priser, bland annat genom att tämja hästar, fiska eller dela med sig av bilder på sociala medier. När betan avslutas på tisdag passar man på att bjuda på en fyrverkerishow.

Skicka en rättelse
Ja det är mycket att lära sig och Google är din bästa vän! Försök att joina en lowbie guild. Du kan få mycket tips där ifrån. Det tar tid att lära sig allt men när du väl börjar förstå "the basics" så kommer det gå lättare och bli roligare =) 14/08 @Siial: Kanske borde ladda ner och testa för skojs skull. Måste dock säga att spelet är för komplicerat (hur det nu kan vara en dålig sak haha). 14/08 Tar ett bra tag att lära sig hur combat fungerar i bdo. Dock kör jag på PC. Du låser ju upp mer och mer genom skill points (SP) och du utökar din rotation. Sen vi som spelar på pc har Awakening också så vi har ännu fler attacker. Då byter du mellan 2... 13/08 Bara nyfiken, är det extrem LoD-poppin i PS4 versionen också? Sist jag testade spelet på PC så bytte ett träd jag gick mot skepnad minst 10 gånger. 12/08 Skapade en witch och hade rätt kul. Gillar combatdelen, riktigt röjigt även om det tar lite tid att vänja sig. Körde på en PS4 Pro och det var lite choppy med texturer som växlade mellan låg/högupplöst och en del popups med helsvarta figurer... Open bet... 12/08 Provade lite igår. Rätt overwhelmed. Combat kändes bra, fast konstig? Klarnar över tid I guess.. svårt å uttala mig om något annat än just combat :) . 12/08 Riktigt bra spel. Spelar det på PC och fick tag på en grym guild. Spelet har verkligen utvecklas till det bättre och nu är det mindre grind än förut. Dock ännu RNG dominerat. Synd att FZ valde att inte göra en recension till detta spel.. 11/08 Trevlig combat som nog passar bra på ps4an, men annars så är det en jädra hjärndöd grindfest. 11/08 Bästa mmot , om man gillar att grinda, combnat systemt är fan magiskt dock 11/08