Och nästa vecka visas arkadracern upp.

Nästa vecka är det Gamescom-mässa i Köln, och då visar EA upp nästa Need for Speed. Men redan nu på onsdag kommer vi få den första infon om spelet. En klocka på denna site tickar ner, och 15:00 på onsdag är det dags.

Gissningsvis får vi då spelets fullständiga namn (det lär inte heta bara Need for Speed – EA gjorde ju ett sånt för fyra år sen), kanske också ett releasedatum. Senast i mars 2020 ska det vara ute, avslöjade man i våras, men en höstrelease känns inte otänkbar. Ej heller om att det blir attitydstinn arkadracing utan krav på ratt.

På onsdag klockan 15 vet vi mer.

Skicka en rättelse
https://www.youtube.com/watch?v=LBSEH9GzUBI en som kör spelet i 4k Om du är sugen på lite nostalgi inte så snyggt som jag mindes det men så är det ju typ alltid. :P 15/08 Fast det var ju just det, de hade mer eller mindre kopierat Horizon fast gjort det klart sämre. Vi får väl se om nya NFS Heat lyckas ta tillbaka identiteten som helt gått förlorad. 14/08 Jag hoppas på 3 saker. 1. Inga jä a "pokemon kort" uppgraderingar 2. Ingen "catch up" funktion. 3. upplåst framerate (på pc alltså) De hade ju nästan gjort allt rätt i Payback till den grad att det liknade Horizon rätt mycket. Men med en story (som vanl... 14/08 Jävligt mysiga höstbanor där man skuffade runt i några av de tidigaste modellerna vill jag minnas. Mer need for feel än speed då, gick inte supersnabbt vill jag minnas :> 14/08 Mm fler märken skulle inte vara fel. Gillar dock konceptet med att man får spela historien och börjar med dom äldsta bilarna. Banorna var riktigt sköna också. Tycker även om konceptet som GT hade att man börjar med "vardagliga bilar" som vinner race med... 14/08 Skulle tippa på att det var antingen Hot Pursuit från 2010, eller Most Wanted från 2012. Ett av dem gick att spela som polis, det gjorde inte det andra (mw 2012). 13/08 Det var en enarmad bandit för att få olika kort med stats som du satte på din bil för att göra den bättre. Ibland kände jag mig så påtvingad att spela på maskinen för att få bättre kort så man inte hamnade på efterkälken. Stängde av spelet istället och... 13/08 Detta hade jag riktigt kul med fick med det till en "hem PC" mina föräldrar skaffade typ 2001/2. Men det behöver inte enbart vara Porsche för utan jag kan ta ett spel i den stilen fast med lite roligare utbud av bilar. @FejkFejksson kom mängder med NFS... 13/08 Va hette det NFS som släpptes på ps3? Hade kul i det. Hoppas på något sånt iaf. Eller ett nytt burnout som skippar hela open world-delen. 12/08 Det blir väldigt snygt men sämtidigt väldigt apkass, precis som deras tidigare försök. 12/08