PC-spelare får snällt vänta till att spelet släppts.

Tidigare i år bekräftade 2K Interactive att PC-versionen av Borderlands 3 kommer säljas exklsuivt på Epic Games Store fram till april 2020, en nyhet som möttes av många arga miner bland konsumenter och spelare. Nu läggs det en klick härsken grädde på moset, då Epic-chefen Tim Sweeney meddelar att deras klient inte kommer stödja förladdning i tid för spelets släppdatum.

PC-spelare som planerar att köpa Borderlands 3 i september får med andra ord vänta med att påbörja sin nedladdning till det att spelet släpps skarpt. Funktionen i fråga är planerad att släppas, men alltså inte i tid för Gearbox lootfest.

Tänker du köpa Borderlands 3 på Epic Games Store, eller väntar du hellre till nästa år? Dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet!

Skicka en rättelse
Japp, har också upplevt just det lite då och då, precis vad du beskriver, flera gånger. 14/08 Nej, det står klart och tydligt i min post att jag frågar folk i denna tråd om de känner igen problemet. Ingenstans står det "du hittar på" så få inte för dig något här tack. Om jag har tur så har alla de jag lirar med lika mycket tur som mig för som... 14/08 Då har vi använt Steam ungefär lika länge. Men bara för att du inte upplevt det (du måste ha en himlans tur) så betyder det inte att det inte sker, eller menar du att jag hittar på? Och det är inget som skedde bara i början. Det hände senast för nån vec... 14/08 Ja, det hade säkert gått att lösa men kräver ju ändå extra jobb för något som kanske inte är värt det (enligt dem), återstår väl att se hur det blir, är ju fler stora spel på horisonten som ska släppas hos Epic, så det blir kanske lite mer insikt hur... 13/08 Hehe, förhållandevis liten. :) Jämfört med spel på upp till tresiffriga GB. (Att distribuera ett par hundra MB är lite lättare än 50+GB. Kopieringsskydden är ju dessutom integrerade, så jag ser inte varför det inte skulle vara färdigt att distribuera... 13/08 Njae, Denuvo är inte alltid så litet, tex. Rage 2 hade ju en .exe fil på 400 MB med Denuvo, och 40 MB utan. Men jämfört med spelets helhet är det kanske inte så mycket, nej. Men det är ju precis det jag menar, de kanske inte har den tilliten i sitt nya... 13/08 Denuvo är ju bara en liten, krypterad, VM som går att integrera med det mesta annat. Detsamma gäller flera andra DRM, de brukar vara smidiga (sen hur väl de fungerar är en annan fråga). Däremot är ju ovan argument ytterligare bara en anledning att distr... 13/08 Jo, men det där är förutsatt att Epic gör på samma sätt, plus att spelet är ju från Take-Two (samma som GTA), så det lär väl både ha Denuvo och allt möjligt skit, så inte helt osannolikt att de vill ha fullkryptering i så fall. Det kan ju vara så att... 13/08 Om man jämför med Steam (vilket blir hyfsat naturligt med tanke på hur stora de är) så är det ofta bara en liten del av datan som är krypterad (finns undantag, Evolve, GTA V (https://www.reddit.com/r/Steam/comments/325840/how_long_does_it_usually_take_t... 13/08 Ren spekulation, men tror inte bandbredd eller serverbelastning är problemet. De flesta förladdningslösningarna krypterar filer, Borderlands 3 lär väl vara ganska stort, så det kan mycket väl vara så att kryptering och, framförallt, dekryptering inte... 13/08