Jag vågar påstå att en överväldigande majoritet av alla er FZ-läsare ställer er bakom påståendet att: "Ett bra spel kan komma undan med dålig grafik, men inte tvärtom." Välsvarvad spelmekanik, ett bra soundtrack och en gripande handling är alla exempel på komponenter som kan få en att förlåta låga polygonantal.

Men! Ikväll skänker vi en tanke åt alla titlar som fått oss att rysa av välbehag bara av att titta på ytan. Tänk er Joakim Bennet första gången han red genom en vindpinad skog i The Witcher 3: Wild Hunt. "Hur kan det vara så snyggt!" har alla tänkt högt för sig själva någon gång i spelkarriären, men vilket spel kammar hem guldmedaljen?

För undertecknad är det jämt skägg mellan Crysis och det första Mass Effect. Cryteks GPU-dödare för att det, tja, såg fruktansvärt bra ut. Mass Effect för att jag aldrig sett ett rollspel med så pass fotorealistisk (ursäkta ordvalet) grafik tidigare. Den fjälliga huden på salarians och ansiktsanimationerna. Jag blir nästan svettig av tanken. Ni No Kuni är en annan favorit; vem kan taka nej till Studio Ghibli-grafik i sitt JRPG?

Desvärre åldras många spel som mjölk och inte som vin – men när det släpptes, då jäklar. Dela med er av era visuella favoriter nedan!