Slipp alla muppar som sticker så snart det de blir skjutna.

Apex Legends-spelare har hojtat efter ett solo-läge ända sedan spelet blixtsläpptes i våras och ikväll är det äntligen dags, om än under en begränsad tid. Under de kommande två veckorna rullar eventet Iron Crown Collection som också lockar spelare med en rad unika skins, bland annat detta riktigt snygga till Pathfinder (som också råkar vara den roligaste karaktären i spelet).

Uppdateringen beräknas vara utrullad klockan 19:00 ikväll och du kommer kunna slippa alla muppar som drar så snart de går ner på knä i två veckor, till och med den 27 augusti. Vilken hjälte tror du har bäst chans att stå ensam kvar som segrare?

Skicka en rättelse
Spelar också på PS4 men upplever ändå att folk har oerhört svårt att samarbeta. Händer väldigt ofta att folk drar iväg utan att pinga. Som tur är spelar jag mest med en polare så då brukar det inte vara så mycket problem :D älskar för övrigt spelet, har... 14/08 Körde en del igår och blev väldigt positiv. En helt annan spel upplevelse med svettiga 1vs1 strider. Där teknik mm får en större inverkan på spelet. Ska bli skoj att spela det dom här veckorna helt klart! 14/08 Vad spelar du på, kanske skillnad där vad gäller community? Lirar på PS4 själv och där fungerar det som sagt över förväntan imo. Värsta man stöter på är ju folk som droppar själva på någon annan del av kartan men det är kanske 1 av 10 matcher och det... 14/08 Spelade några matcher igår, var som förväntat. Kaos, underhållande men så tydligt att spelet inte är gjort för solo mode.. @Nosnos då har du haft fruktansvärd tur med dina randoms, kanske snittar en på fem som öht använder pingsystemet XD 14/08 Fattar inte varför man vill ha solo. Spelet är ju gjort för squads om 3. Är man så seriös så man inte vill spela med pubs dår man väll skaffa sig 2 vänner o köra squad. 13/08 Äntligen, då kanske jag kan börja spela igen. :) 13/08 Föredrar att spela med vänner men är ingen annan påloggad så känns det som att solo kan vara en kul grej att varva med. Sen tycker jag faktiskt att det förvånansvärt ofta som de "randomsquads" man hamnar i har riktigt bra teamplay. Det finns ingen störr... 13/08 Duo blir säkert stora grejen för säsong 3. Ser fram emot kaoset i solo mode men tror inte det håller speciellt länge.. 13/08 Solo är ju ett event som ska vara två veckor. Skulle inte förvåna mig om duo blir nästa. 13/08 Varför inte DUO finns är för mig obegripligt, speciellt nu när tydligen SOLO går bra... 13/08