Plumbing har än så länge lyckats undvika Nintendos advokater.

Fråga en 80-talist vilket spel de växte upp med och svaret är ofta Super Mario Bros. Ställ samma fråga till en 90-talist och svaret är förmodligen Counter-Strike men vad händer om man kombinerar dessa två ikoniska spel? Modden Plumbing såklart, där "The Leet Brothers" måste kämpa för att överleva och överanstränga en gigantisk NES-konsol.

Modden baseras på Wingman-läget i Counter-Strike: Global Offensive och spelare kan både hoppa högre och springa snabbare, och landar du på en fiende dör de omedelbart.

The Leet brothers are trying to escape this weird world to go back to their lives... but looks like it wont be that easy.

As the Leet brothers you must eliminate whoever gets in your way and overload the console to escape.

As the Security of the console you must ensure that they never get out or damage your system.

Features:

  • Players jump higher and run faster

  • Blocks can be hit by your fist to extract their content or break them, but you can also shoot them.

  • Some blocks have coins, some have mushrooms, be sure to remember their content!

  • You can travel through the map using pipes, simply crouch when you see air getting inside.

  • Jumping on enemies' head will stomp them. They'll die instantly.

  • Hitting a question block will kill any enemy player standing on it.

  • There are 1UP mushrooms placed in hidden blocks, there's 2 of them.

  • Bot support (it's black magic!)

Skicka en rättelse
Objection your honor, 90-talisterna var INTE ens torra bakom öronen när det började pangas i CS... 13/08 Okej tack! 13/08 Om det tillåts ändras och/eller användas/etc för personligt bruk så står det i EULA. Annars får man inte kopiera oavsett om man tjänar på det eller inte. Från Wikipedia (https://sv.wikipedia.org/wiki/Upphovsrätt): "Upphovsrätt (också kallad auktorrätt)... 13/08 Fast gäller inte copyright när det handlar om försäljning osv? Vilket denna mod inte är Jag menar, ifall jag som privatperson gör en mod som "hyllar" Nintendo eller något dylikt & INTE tjänar pengar på det, noll inkomst av modden, då gäller inte copyrig... 13/08 Det är väl IP snarare än texturer och assets, det är ju väldigt mycket som är tydligt var det kommer från. // edit Dessutom så är ju Nintendo-boxen ganska så Copyright-skyddad... Som en parentes vill jag tillägga att jag inte tycker om att företag plock... 13/08 Varför skulle Nintendo kunna vifta med knölpåkarna i detta sammanhang? Det är ju en bana/mod. Han har dessutom gjort assets själv. "Plumbing is a Wingman map I've made using my previous Super Mario Bros assets." 13/08 Skojade han inte då? Undrar vad som händer med detta nu. Om Nintendo kommer skrota modden. De är väl stenhårda i dessa sammanhang. 13/08 Men haha...seriöst? Börjar du böla över också till AMR2? Fans gör remake på Metroid 2 och Nintendo VÄLJER att ta bort hela skiten och hota med stämning. Ett fan-spel som var gratis, personerna bakom det hela tjänade 0 kr på det. Nintendo gav oss ett hor... 13/08 Känns ju lite sådär att länka till olagligt material.. 13/08