Med Volvo-besläktade elhybriden Polestar 1 i bilparken?

Klockan 15 i dag rycker EA täckelsen av nästa Need for Speed. Men på den tänkta presentationssidan gömmer sig lite information som bland annat avslöjar namnet – Need for Speed: Heat.

Infon grävdes fram av Reddit-användaren DanLiGamin, som hittat bilder och en Youtube-länk där spelet kommer avtäckas. Logotypen för tankarna till 80-talets Miami, men en bild av en kvinna i en nutida bil antyder att det åtminstone till viss del lär utspelas i någorlunda nutid.

En Polestar 1? Omöjligt är det inte - jämför linjerna i nästa bild.

Foto: Polestar.com

Foto: Polestar.com

Bilden på bilen kan för övrigt vara elhybriden Polestar 1, som baseras på Volvos konceptkärra Concept Coupé. Jämför ovan.

Klockan 15 i dag vet vi om det stämmer. Du ser avslöjandet nedan.

Skicka en rättelse
"Fancy some gameplay? Be sure to keep an eye on the gamescom: Opening Night Live where you’ll get your first look of NFS Heat in action, including cops, day and night events, the garage, customization and our brand new handling model." Vad det innebär... 15/08 Trailern fanns ej att titta på när nyheten publicerades. 15/08 Varför ett frågetecken om polestar? Den syns ju hyr tydligt som helst vid 1:08 i trailern... https://youtu.be/9ewiJJe_nYI?t=68 15/08 Såg ju precis ut som det gjort ett tag nu :/ 14/08 @Loxus: Som DeFeCT skrev. "mer åt det realistiska hållet". Ingenstans skrev vi att det skulle va 100% realistiskt, som en simulator. Man kan göra ett arkad racing spel men ändå ha en känsla av realism. O vad jag menar med "känsla av realism" är att man... 14/08 En Volvo hybrid som cover car till NFS, tänk det i början av 2000-talet. Hade aldrig hänt 14/08 Gillade Need for Speed 2015 så hoppas på något åt det hållet. Blir dock till att skippa helt om det är lika mikrotransaktionsinfekterat som Payback var. 14/08 Ja, de har alltid varit arkad, men de tidigare spelen var ju i alla fall en rätt schysst känsla när man körde bilen. Nu har jag inte spelat det senaste men näst senaste spelade jag i typ 2 timmar innan jag tröttnade pga att körkänslan var helt obefintli... 14/08 Sen när har NFS varit realistiskt? Är väl hela grejen med NFS att vara arkad och har varit så i stort sett alla NFS-spel jag spelat (sen 90-talet). Most Wanted var verkligen inte realism nånstans. Gummibandgrejen håller jag verkligen med om dock. Vet... 14/08 NFS ÄR arkad. Men kan hålla med dig om att lite mer realism inte skadar. Men samtidigt om man vill ha ett sådant spel så finns det många andra att välja på. Jag hoppas att det inte existerar en karta där man måste åka till varje race. Det är helt värdel... 14/08