Bränn gummi i Palm City, en öppen värld där bängen trålar på natten.

Som vi redan rapporterat skulle Need for Speed: Heat avtäckas under eftermiddagen och så är nu gjort - spelet är officiellt och släpps redan den 8 november. Göteborgsbaserade Ghost Games har lett utvecklingen av spelet som lockar med en öppen spelvärld och mängder med anpassningsmöjligheter.

Need for Speed: Heat utspelar sig i Palm City där kredd-sugna racerförare tävlar i statligt godkända lopp på dagarna för att tjäna pengar att spendera på sina kärror. På natten körs det såklart också fort men då är polisen inte lika förlåtande och åker fast kan du förlora allt du tjänat ihop. Rafflande!

Se den första trailern och spekulera i om detta kan bli en comeback för serien.

Skicka en rättelse
Wreckfest kommer till PS4 och Xbox One 27 augusti. Jag ska fixa till någon sorts åsikt om det innan dess, men på pc är det fenomenal racing (om än lite enformig). https://www.fz.se/recension/277057-recension-wreckfest 15/08 Ja jag har alltid tyckt minst om bred for Speed pga envisa det att vara "för" orealistiskt. Jag har alltid föredragit spel med mer crasher. Det speöen jag tänker på hette burnout och existerade tillsamman med need for Speed förut. Men som sagt det var... 15/08 Det är inte Crashday du tänker på? Den enda vettiga uppföljaren till spelet stunts där man i båda fallen med enkelhet kunde bygga sina egna banor också. Med Crashday så fanns även synliga skador med riktigt bra grafik för sin tid. Synd att dom la ned... 15/08 uuh rösterna i den trailern måste varit på rea. Lite skoj med en Polestar däremot. 15/08 Filmen funkar för mig. Spelet ser väl okej ut tycker jag. Ser bättre ut än senaste spelet och liknar NFS 2016 vilket jag tyckte var ganska kul ändå :) 14/08 Är väl denna videon som inte fungerar i länken misstänker jag? https://youtu.be/9ewiJJe_nYI 14/08 Videon funkar inte.. 14/08 Klart det kommer vara mikrotransaktioner, det är ju ett EA-spel... 14/08 @Maddox: Tänker samma som du. Speciellt efter detta: "På natten körs det såklart också fort men då är polisen inte lika förlåtande och åker fast kan du förlora allt du tjänat ihop. Rafflande!"... Rätt mikrotransaktionsvänligt. 14/08 This video is unavailable. 14/08