Ny chans för alla som inte fick sitt favorit-nickname ikväll.

Tidigare i veckan öppnade Blizzard upp namnregistreringen för World of Warfcraft Classic som drar igång i slutet av augusti. Intresset för denna nostalgiinjektion var dock stort så redan ikväll sparkar man igång ytterligare en server för att undvika köbildning vid lansering. Detta borde också ge alla en ny chans att paxa sitt favorit-nickname.

Det är dock en PvP-server så är du inte beredd att se dig över axeln i hela Azeroth får du kanske avvakta lite. Denna server döptes till Gehennas, en av bossarna i den klassiska raiden Molten Core.

Tyvärr har jag aldrig riktigt haft tiden att ta del av "endgame-content" så mycket, även om det blev mer nu i de senare expansionerna som kom, i och med "group-, raid- och dungeon-finder". Även om det ofta varit sanslöst långa kötider. Gehenna är PvP... 19/08 Vi som gillar levling och utforskning kommer att uppskatta detta. Levling i nyare expansioner är skittråkigt... 19/08 Classic hade jag gärna kört lite, men har inte tiden... att betala månadskostnad för att hoppa in nån gång då och då känns inte värt. Om man spelade classic på tiden det begav sig så tycker jag dom kunde bjussa på spelet, eller iaf. ge bort några dagars... 18/08 Hmm.. Kan inte säga att jag håller med dig, man har kul under tiden man spelar och inte enbart när man nått endgame. Men smaken är som baken min broder :) Hoppas jag ser dig på Gehennas servern, de flesta svenskar verkar migrerat dit. 17/08 Jag ser tid och tillgänglighet som betydligt mer värt än att behöva investera så mycket tid. Ett spel ska vara en roande avkoppling ifrån verkligheten. :) 17/08 Mycket bra skrivet! Är precis så man har känt för wow i många år nu, det man gör saknar mening på nått sätt. När jag tänkt på att testa lite wow igen så har det ofta hindrat mig för det känns inte som de ger mig något. Jag ska iallafall spela classic,... 17/08 Varje expansion så här man tagit 1 steg fram i triviala områden, 3 steg bakåt i de viktiga områdena. Frågar du mig så har vi gått bakåt, overall, i utvecklingen. Vad man kommer inse när man spelar Classic är att spelet inte slösar din tid. Allt du gör... 17/08 Kommer absolut testa classic. Men ganska snart kommer man inse hur otroligt tidsödande spelet var i begynnelsen... sedan överges det igen. Det var överlägset bäst när det kom, men utvecklingen har gått framåt ordentligt. 16/08 @cybo: Ja, att någon blev förvånad över "What, don't you have phones?" efter det här är nästan mest märkligt! 16/08 @SaltyApple: Lätt hänt =) 16/08
Skicka en rättelse