Anthem-producenten tackar för sig.

Imorse berättade Ben Irving, en av seniorerna på Bioware, att han accepterad en tjänst hos en annan spelstudio. Han tackar därmed för sig och knyter ihop säcken på åtta års verksamhet hos den anrika utvecklaren.

Senast syntes Irving som lead producer för den inverterade succén Anthem. Vi kan så klart endast spekulera om det projektets utfall fick honom att leta sig vidare i karriären, men det gjorde knappast det motsatta. Cataclysm-uppdateringen till det spelet släpptes för en vecka sedan till ett ganska svalt mottagande.

Vi önskar Ben Irving lycka till med framtida äventyr!

hoppas det blir en ny frisk fläkt till swtor då. om dom nu anställer en ny dock. 16/08 @robbis Jag har hört att Antarktis är en härlig plats denna tid på året. 16/08 Dra ut sladden till din router och stäng av mobildata på din telefon. Då slipper du höra andra människors åsikter. 16/08 Försämrad grafik och kontroll, besluten från 1-2 spelade ingen roll (trots löften). Där är 3 anledningar till varför folk gnäller, och då är inte slutet ens medräknat. 16/08 Känns lite om att allt som EA rör vid bara går åt h..... Bioware som en gång i tiden verkligen gjorde spel man längtade till, nu vill man helst inte ens höra om dom. 16/08 Hello Games hette dem visst. 16/08 Vafan har people can fly med sean murray att göra? 16/08 Pga av just det? De visade upp ett spel som inte fanns, hävdade att det var vad spelet skulle vara. Inte ens utvecklarna visste vad spelet var. Fattigt på innehåll är en sak, att det var en buggfest utöver det, att man totalt sket i att justera loot dro... 16/08 Det som till sist blev Anthem var från början tänkt att vara en helt annan titel, ett överlevnadsspel med upptäckande som fokus. Om du tänker dig själv att du jobba på en vision som du känner starkt för, men som måste göras om från grunden för att det... 16/08 Varför förtjänar dom det? Dom visade upp ett tech demo på ett spel som inte fanns, bara en idé dom hade om anthem. Att spelet inte blev exakt som tech demot är väl e ganska självklart. Sen att det var fattigt på innehåll är en helt annan sak. Det har... 16/08
Skicka en rättelse