Blandade secener från Remedys senaste.

I detta nu sitter vi på FZ och recenserar Control, Remedys försök att ta ett steg bort från linjär tv-seriegameplay till en mer öppen värld där du väljer dina egna vägar. Men innan koden anlände fick vi möjligheten att besöka Remedy och spela in gameplay från PS4-versionen.

Videon här är 12 minuter blandade scener från de första två timmarna av spelet. Vi har med flit utelämnat det mesta av storyn. Se det istället so mett litet smakprov på vad som komma skall.

FZ:s recension genomförs på PC och kommer lagom till spelets release 27 augusti.

Jag vill veta hur det går med skuggorna i hörnen ;) Ska bli väldigt intressant att läsa recensionen då jag kört igenom dom flesta av Remedys titlar :) 18/08 Videon är gjord av mig, och jag försöker ju inte sälja spel. ;) Den är ett ganska snabbt hopklipp av olika sekvenser från de tvåtimmar jag hade med spelet, och försökte att inte spoila något. 18/08 15:00, måndag 26 augusti. Alltså dagen innan release. 18/08 Remedy trycker otroligt mycket på storyn, så den blir intressant at undersöka. 18/08 Du kan stänga av allt i huden! 18/08 Jag skulle nog gissa på att den lyfter den 27:e Augusti, dagen spelet släpps. 505 Games brukar inte lyfta embargon innan spelen har släppts (enligt tidigare fall, där 505 har varit en publicerare). Har inte hört datum av andra nyhetssidor, så det här... 18/08 När lyfter embargot? 18/08 @caffeineviking: Du är inte ensam om att gilla QB, för en som gillar storyn i spel, framför endlöst grindas av monster med halvdana kontroller och noll story... så är QB kanon... slut bossen var lite halvdan... hade egentligen inget emot tv episoderna... 17/08 Jag är också riktigt taggad inför CONTROL! Har följt utvecklingen sen E3 2018 trailern! Äntligen något som är lite annorlunda, i alla fall sett på story och värld. Vad jag vet så är det första spelet som försöker sig på The New Weird (https://en.wikiped... 17/08 Haha såg precis att "reload" animationen av pistolen är att hon står och stirrar på pistolen i 3 sekunder medans den laddar om sig själv. För övrigt spelhistorions sämsta pistolljud. 17/08
Skicka en rättelse