Kan Blooper Team fånga den gastkramande känslan från originalfilmen?

Den gamla budget-skräckisen The Blair Witch Project ska som ni kanske har hört bli till spel (igen), och utöver häxor som ställer ungar i hörn är givetvis skogen en av de viktigaste huvudkaraktärerna. Inför släppet 30 augusti har utvecklaren Blooper Team släppt en trailer där just skogen står i rampljuset.

Utöver ett och annat träd får vi se övergivna tågspår, ett gammalt sågverk, stolar som av oklar anledning är upphängda i taket och givetvis de klassiska figurerna som hänger i träden och skrämmer skiten ur folk. I Blair Witch axlar man rollen som ex-snuten Ellis, som ansluter sig till sökandet efter en försvunnen pojke. Inte helt oväntat ser dock det mystiska Blair Witch-väsendet till att krångla till saker och ting.

Vi har tidigare rapporterat om att manusförfattaren Basia Kciuk hämtat inspiration från bland annat Firewatch, och sämre förebilder kan man helt klart ha. Blair Witch utspelar sig i första person och beskrivs inte helt originellt som ett psykologiskt skräckspel.

Yes, kan faktiskt inte fatta det blandade mottagandet. Hade en riktigt bra upplevelse. 18/08 Intressant att höra om Dark Occult. Det har fått ett blandat mottagande men stämningen verkar hel-rätt. Kanske skulle ge det ett försök. 18/08 Nejdå! Den hitta jag på annat håll ;D 17/08 :D hoppas filen var döpt till "Pamela Andersson sextape"... 17/08 Exakt. Det feta i mitt fall var ju att jag inte ens hört något om filmen. Jag bara laddade hem allt som fanns på en FTP en natt när jag var uttråkad och hade flatrate hos telia :D Trevlig överraskning! 17/08 Jag gillade filmens sista två minuter; där satt allt som det skulle; allt som de hade byggt upp under filmens gång. 17/08 Jag tycker att det är intressant att ingen nämner att filmen blev så stor pga att de använde sig av viral marknadsföring. Det var ju detta som var hela grejen med filmen. I en tid innan begreppet användes på riktigt, så var produktionen väldigt banbryta... 17/08 Ser riktigt intressant ut och jag älskar skräck i spel o film. Blir ett Steam köp. Samma dag släpps även Man of Medan som även det blir ett Steam köp. Just nu håller jag på med skräckspelet Silver Chains på PC. Ett spökhus äventyr. Helt ok så här långt... 17/08 Kunde inte hålla med mindre. Laddade hem filmen från någon weird FTP för hundra år sedan utan att veta vad det var för något. Ingen reklam på TV, ingen trailer, ingenting. Var bara en fil som hette blairwitch. Kollade den ensam i totalmörker. Riktigt... 17/08 Det ryktas att man licensierat BoogerPhysics, så förhoppningsvis blir det naturtrogna kråkor. 17/08
Skicka en rättelse