Spel som avslöjas innan de officiellt utannonserats är inget nytt, och vanligtvis är det återförsäljare som lägger upp information innan de borde. Den här gången är det dock en Twitter-användare som lyckats upptäcka att en uppdatering lagts upp för Superhot till Nintendo Switch, trots att spelet inte existerar eller ens har utannonserats till konsolen.

En analytiker vid namn Daniel Ahmad har även sagt att man under Nintendos evenemang Indie World kommer överraskningssläppa två spel, och att "both games are Hot". Två heta spel alltså, och att det ena är Superhot är nog ingen högoddsare. Nu spekulerar vissa i att det andra spelet kommer vara Hotline Miami.

Superhot är ett taktiskt actionspel som kretsar kring att tiden står stilla så länge man inte rör sig. Efter det inledande släppet gjorde man även en VR-version som förvånansvärt nog drog in ännu mer kosing än originalet.

Indie World sänds imorgon med start klockan 15. Missa heller inte Jockes och Gurras uppesittarkväll inför Gamescom, även den på måndag.