Men vilket..?

Gamescom-mässan tjuvstatar för journalister i dag, och FZ:s Jocke Bennet och Gustav Höglund täcker allt live från studion. De kommer hålla ett extra öga på Microsofts sändning, för där kommer vi nämligen få nyheter om Age of Empires.

Det lovas "stora avslöjanden!", fast vi får inte veta om det handlar om Relic-utvecklade Age of Empires 4 eller reprisen Age of Empires 2: Definitive Edition. Eller något annat..?

FZ täcker som sagt kvällens alla händelser live, du ser oss i vår vanliga Youtube-kanal. Tider och annat kommer under dagen, men räkna med att vi sparkar igång vid 16- eller 17-tiden och håller på så länge det behövs – det finns plats för både för- och eftersnack med Jocke och Gurra. Och Calle är i detta nu på väg till Köln – han kommer mata ut material under veckan.

Dom la ner 1min på att säga att AOE2DE kommer ut i November. Om dom kallar det en stor nyhet så låter inte Diablo Mobile game som en dålig ide. Får se om veckan visar några mer nyheter. 19/08 Blev det inget avslöjande eller? Inte hittat nått om det på nätet. 19/08 Jag kan definitivt tänka mig en remaster på trean - jag har älskat alla spelen i serien vid släpp och långt därefter, men trean är det enda jag kommer tillbaka till och fortfarande tycker är roligt att spela. Med det sagt ligger en bra fyra högst upp... 19/08 Jag tycker AoE 2: DE är tillräckligt med hype. 3an kommer bli spännande att se mer ifrån och 4an bryr jag mig 0 om just nu. Litar inte på att Relic gör ett bra spel och inväntar mer ifrån att de faktiskt visar gameplay... 19/08 AoE 4... är taggad. AoE 1: Definitive Edt. släpptes på steam idag för övrigt! 19/08 Tror inte dom är lika dumma som Blizzard. Är nästan säker att det gäller Aoe4 19/08 Blir det inte AoE4 så äter jag ett ark papper. Känns inte som att något annat hade vart värt att hypa såpass mycket. Ett nytt AoE Online? Usch.. 19/08 Håller helt med. Det ska vara det som en gång varit kung med age of empires, inget-nytt-snabbt-hjälte-eller något annat knepig-spel! Stora baser, murar, många olika trupper, tydliga för- och nackdelar med lagen. Och wololo!! 19/08 Ja "stort avslöjande" passar knappast in på ännu en remake/remaster/whatever. Nytt spel annars kan det kvitta. Som flera ovan är inne på; tillbaka till rötterna tack. Inget MOBA-influerat och "fast paced". 19/08 Precis, är rädd att det blir "streamlinat" och de tar bort massa byggnader för att typ öka tempot. AoE är ju så skoj just för att det är lite långsammare än andra strategispel! :) 19/08
Skicka en rättelse