Inget nytt om Age of Empires 4.

Man hoppades, rentav trodde, att ett "stort avslöjande" om Age of Empires under Microsofts Gamescom-stream i går skulle handla om Age of Empires 4.

Men näpp. Istället fick vi releasedatum för Age of Empires 2: Definitive Edition (14 november till Steam, MS Store, Game Pass) och att redan släppta Age of Empires: Definitive Edition nu finns också på Steam.

Ettan har försetts med crossplay mellan Steam och Microsoft Store, så om du äger den senare kan du ta hem en uppdaterad klient och börja möta Steam-folk. Du behåller dina saves och annat. För tvåan blir det betatestning innan novemberpremiären, du kan ansöka nu via ageofempires.com/insiders.

Och Age of Empires 4? Inga nyheter från Gamescom än. Håll tummarna.

"Den gamla nya versionen." Om jag inte hade vetat bättre hade jag trott att det var något slags Göteborgs-skämt... ;) 01/09 Fick också den kupongen. Lite snålt kan tyckas. 31/08 Fantastiskt, jag fick nu 25% rabatt på nya nya versionen för att jag hade gamla nya versionen! Då väntar jag hellre på en sale med 75-80% rabatt. 30/08 Brukar man få rabatt på snyggare versioner av spel när man äger den gamla? Standard är väl att man får köpa det igen. Så fungerar det på playstation och nintendo vad jag vet. Nintendo ger dock lite rabatt på virtual console spel om man äger till tidigar... 22/08 Jämfört med Titan Quest... Finns företag som hanterar sina juveler på andra sätt kan man konstatera. Nuff said! 21/08 "Is this some kind of out off season April Fool's joke?" 21/08 Stort avslöjande? Det var inget avslöjande öht, inte ens något litet. I förra tråden, den om att ett stort avlsöjande skulle komma, skrev jag redan att AoE I Remaster fanns på steam. Att AoE II Remaster fanns på steam men med "coming november 2019" fann... 20/08 Noterade fel, ni diskuterade Ori. 20/08 Ifall de hade gett oss material/gameplay eller releasedatum för AOE4 hade jag inte sett något problem med att fortsätta mjölka tvåan. Men det här var ju bara löjligt. 20/08 Hur länge varade erbjudandet då? Att ha ett tillfälligt erbjudande som man lätt kan missa är också dåligt. Det är inte så att jag har tappat ägandet av spelet på Steam, ungefär som man skulle göra om man avslutade ett Xbox Game Pass som du gör reklam... 20/08
Skicka en rättelse