"Vi måste föregå med gott exempel."

Efter helgens hårda ord mellan vissa Respawn-anställda och kritiska spelare ber nu VD:n och grundaren Vince Zampella om ursäkt till de som känner sig träffade.

Det började när Apex Legends-eventet Iron Crown, som släpptes i fredags, visade sig innehålla dyrt prissatta lootlådor. Det bröt mot Respawns tidigare löften, och i helgen gick man ut med en förklaring och ursäkt på Reddit, vilket när det ledde till fler hårda ord fick vissa anställda att ryta ifrån mot det giftiga debattklimatet. Vilket i sin tur ledde till ännu fler hätska ord.

Zampella går nu alltså ut med en ursäkt för hur vissa i personalen agerat. Han säger att vissa i teamet gick över gränsen när de svarade på kritiken, och han ber om ursäkt till alla som känner sig förorättade. Han säger att Respawn ska föregå med gott exempel. Samtidigt säger han att han alltid står bakom teamet när de utsätts för elaka kommentarer och hot.

Frid.

Ej relevant. Situationen blir inte bättre för att man börjar använda skällsord mot sitt community. De som redan gått över gränsen får bara mera motivering att fortsätta och de riskerar samtidigt att få fler folk över gränsen. 22/08 This. Det är lite som omdömen för produkter på t ex Prisjakt. 5000 köper produkten, 10 omdömen finns där 8 ger den lågt betyg för att det var fel på den. Två ger den full pott för att den kom fram i utsatt tid, eller inte var trasig. Reddit är bra för... 22/08 Problemet är att det är en högljudd minoritet. 22/08 Jag antar att det är en reaktion i mig efter att ha sett gamers bete sig mer och mer som berättigade svin. Jag förstår att det är långt ifrån alla gamers som är sådär men när det är allt man ser så är det skönt när någon vågar säga ifrån även om det tek... 21/08 Enklaste är att kika på YongYeas videos. https://youtu.be/adqjzrrL8BU 21/08 Var hittar man originaltråden där dessa övertramp skedde? 21/08 Jo tack, jobbade ett halvår på Burger King när jag var 18 och har en av mina närmsta vänner som jobbade på Barnens Hus i 15 år så vet precis vad du menar :) Det går dock inte att likställa detta genom att jobba inom ett serviceyrke, här har personer led... 21/08 Hur kan man tycka det är uppfriskande att man häller olja på elden? Blir det bättre? Säger du att hela communityn är svin? Är en minoritet som inte vet hur man ger konstruktiv kritik utan att göra personliga påhopp. 21/08 När en av utvecklarna kommenterade som svar på Reddit att ett Legendary Skin är värt att få kosta hela $11 så förstår jag fullkomligt att det fick bägaren att välta för många. Vi pratar alltså om att bara 6 skins (6 grafiska modeller i ett spel) kan kos... 21/08 Ah, fast att ha att göra med slutkunder är en av de värsta grejerna oavsett vilket yrke (service). Folk som inte representerar något har en tendens att bete sig som rövhål, de visar sitt rätta jag. Tro mig att de snackas skit på fikaraster och annat öve... 21/08
Skicka en rättelse