Världen går i väntans tider på Final Fantasy VII-remaken (mars 2020!), men att Final Fantasy VIII till sist får en remaster ska inte underskattas. Inte minst då vi sedan flera år tillbaka kunnat spela remasters av såväl sjuan som nian. FFVIII-remastern tätar med andra ord till ett hålrum.

Och gör det snart! En ny trailer direkt från Gamescom avslöjar datumet 3 september till pc, Playstation 4, Switch och Xbox One – 20 år efter den ursprungliga releasen på Playstation.

(Jag erkänner: jag gnolar redan på Eyes on Me.)

Alright, tack för svar. Kommer att ge det en ärlig chans förr eller senare :) 21/08 Sämre än sjuan och nian, klart rolig att spela om man gillar FF-serien. Som någon annan var inne på är kortspelet kul, lite Gwent-varning där då man lätt kan grotta ned sig i spelet och samla kort :) Tycker dock att karaktärerna är klart svagare än mot... 21/08 Tack för svar. Är sugen på spelet men avvaktar och ser ifall det kommer fysiskt. Annars blir det köp digitalt på en framtida rea. Ni som har spelat det, hur står det sig idag? 21/08 Så den versionen som redan finns på Steam är inget mer än en portning till moderna system medan detta är en remaster med polerade effekter/texturer osv? 21/08 Gott! Då blir det att spela ut spelet för fjärde gången :) 21/08 Satte morgonkaffenkaffet i halsen och trodde det stod 7an först å remake. 21/08 Mitt favoritspel genom alla tider. Har faktiskt inte Steam versionen sedan tidigare så denna blir bra. 21/08 Jag minns att jag började lira detta då det kom men spelade aldrig ut det tror jag. Tyckte inte det var lika bra som FF VII helt enkelt, det var svårslaget. Man hade ju otroliga förhoppningar på detta efter 7:an så var nog det som gjorde att det blev... 21/08 Jag spelade FFVIII mycket när det släpptes. Gillade verkligen spelet. Tror dock inte att det kommer bli ett spel som jag kör igen. Det var bra på sin tid men nu finns det så mycket annat så det ligger långt ner på listan över spel att spela. Hade dock... 21/08 "3x Speed Boost: Play through the game with three times the speed." Vet dock inte hur det är med fysisk utgåva, men vissa rykten tycks ha florerat. 21/08
Skicka en rättelse