Gör dig och ditt konto redo.

Bungie och Activision Blizzard gick skilda vägar i vintras, och den 1 oktober lämnar Destiny 2 Battle.net och flyttar in hos Steam. Därför behöver alla som har Destiny 2-konton länkade till Battle.net flytta dem, och nu har Bungie öppnat möjligheten att förbereda flytten.

Du går till den här Bungie-sidan och följer instruktionerna. Det hela är enkelt: krävs ett par inloggningar och klick för att godkänna allt (och läsa det finstilta förstås - som man alltid gör), sen är du redo när det stora flyttlasset går.

Det är klokt att göra detta nu, om du väntar till efter den 1 oktober finns risk att ditt Destiny 2-konto försvinner.

Den 1 oktober släpps också expansionen Shadowkeep, och i samband med det blir grundspelet free to play. Intressant att se om det boostar spelarbasen.

Spelat Destiny på PS4 sedan releasen av ettan. Det jag får ut av Destiny kan inget annat spel erbjuda enligt mig. Träffat många trevliga människor. Nu med cross-save så blev det att skaffa det även på PC och köra på samma konto som PS4an. Fungerar klock... 22/08 Spelar Destiny 2 regelbundet, gjort kontot redo för flytt. Är Shadowkeep bättre än Forsaken kommer difinitivt spelarantalet öka, F2P versionen kommergöra det lättare för nya spelare att hitta den där Destiny känslan. Utan tevkan. Spelet har blivit mycke... 22/08 En miljon spelare loggar dagligen in och spelar Destiny 2. Hur kan någon vara förvånad över detta? 21/08 Kan också tillägga att Epic får mycket hat till vis del på grund av hur de missköter information och säkerhet, samt att de "köper upp" exklusivitet på kort varsel. Tänker då främst på Metro Exodus. 21/08 @Korstabon: Vad pratar du om? Bungie och Activision/Blizzard har ju avslutat sitt samarbete. Inget konstigt att Bungie relanserar sina produkter på Steam. 21/08 Förstår inte allt hat mot spelet, så kasst är det inte. Dessutom kan det bara bli bättre nu när de står på egna ben och inte har giriga Activision flåsandes i nacken. ...va? 21/08 Så när steam "stjäl" spel är det okej? Med tanke på allt hat epic games fått? Lollerskates 21/08 Tröttare kommentar får man leta efter 21/08 Spelar både Destiny 2 och Diablo 3 fortfarande :) 21/08 Samma här. Detta och Division verkar bara så meh. Men det är väl en smaksak i guess. 21/08
Skicka en rättelse