Under E3 rapporterade vi om Frontiers kommande djurparkssimulator Planet Zoo och den bajsfysik den kommer inkludera. Den 5 november är det dags att dra på oss stövlarna för att skapa våra alldeles egna parker, och nu vill man via en ny trailer att vi dessutom ska förhandsboka spelet för att få tillgång till beta-testet.

Trailern lider av en distinkt brist på bajsfysik, men vi får iallafall se en flodhäst som roar sig i gyttja, en elefant som spelar fotboll och en giraff som slickar sig på låret, och det går inte av för hackor det heller.

Frontier är inte främlingar när det kommer till djurparkssimulatorer eftersom de har Zoo Tycoon på meritlistan. Under 2016 släppte man även den hyllade nöjesfältssimulatorn Planet Coaster och därefter Jurassic World Evolution, så att Planet Zoo kommer ha en stabil grund att stå på råder det nog inga tvivel om. Till skillnad från Planet Coaster kommer Planet Zoo innehålla en story-driven kampanj där man får lära sig allt man behöver veta, vilket troligen kommer göra det mer lättillgängligt än det förstnämnda spelet. Vi får även hoppas att de undviker de problem som präglade Jurassic World Evolution.