#Ubisoft-anställda Aymeric Evennou och Kimi Matsuzaki har båda twittrat senaste dagarna om att "något stort" kommer att ske denna vecka. Än så länge är det dock knäpptyst om vad för utannonserande det kommer att bli, men FZ håller givetvis korpgluggarna öppna för att kunna berätta så fort som möjligt.

I landet som kallas Internet ryktas det en hel del om att det skulle kunna vara en ny Ghost Recon-titel som kan vara på väg... vad hoppas du att Ubisoft har i görningen?

Ett nytt Myst givetvis! Eller möjligtvis ett Beyond Good & Evil. Hmm. 09/02 http://www.fz.se/nyhetsarkiv/?id=36566 Ja, det var det sannerligen.. ;) 09/02 http://www.xbox360achievements.org/news/news-4336-Ubisoft-Announce-Ghost-Recon--Future-Soldier.html så var det mysteriet löst :) 09/02 Hm.. vore coolt med en multiplayer med både Ghost Recon och Rainbow 6 Vegas element.. Rainbows kontroll och individanpassning i större Ghostbanor ute i friska luften samtidigt som innomhus är som Rb6. Sen går man in i en FarCry2djungel och gömmer sig... 09/02 Fan va klockrent det hade varit. Det spelet har så underbart berättande och det är det närmsta jag spelat No One Lives Forever sedan 2 kom ut. När kommer ett No One Lives Forever 3. Det hade också varit helt klockrent. 09/02 Ja det har jag väntat på länge! Man avslutar inte ett spel med "to be continued" om man inte ska släppa en uppföljare. Riktigt underskattat spel btw. 09/02 Oavsett vad det blir så lär det ha enorm budget och som bäst bli måttligt underhållande. Ubisoft är för stora för att ha råd att göra bra spel. Därför gör man snygga spel med så basic gameplay att de iaf inte är dåliga, och genom en stor och dyr PR-avde... 09/02 Far Cry III - 'Jacks Back' ;) 09/02 Remake av Assassin's Creed. Älskar spelet, och storyn och saker men... striderna, samt uppdragen som gör samma sak hela tiden är segt som fan. Försöker klara ut det men... jag orkar knappt. Annars har inte Ubisoft några spel som jag skriker efter. Något... 09/02 Det är klart det är Beyond Good & Evil 2. :P Har snackats ett tag om det spelet nu från Ubisoft...men man ska aldrig vara för säker, även om det hade varit underbart. :P 08/02
Skicka en rättelse