Ubisoft är givmilda under Gamescom-veckan.

Ubisoft har tydligen åkt till Gamescom-mässan med spenderbyxorna på sig.

Man skänker bort standardversionen av For Honor (pc enbart). Du har fram till klockan 10 den 29 augusti på dig att registrera dig för spelet, sen är det ditt. Du reggar dig här. (Möjligen bör du inte vänta, för på annat håll säger man att du har till den 27:e på dig.)

Tidigare har vi berättat att Anno 1800 kan testas gratis fram till söndag, den 25:e. Denna version är begränsad, men innehåller å andra sidan ett par kommande nyheter.

Slutligen – det är rea i Ubisoft-shoppen. Oklart hur länge (vågar man gissa veckan ut?) The Division 2 betingar 22 euro, Far Cry: Primal 5 euro, Assassin's Creed: Odyssey tar man 30 euro för, och gamla Silent Hunter 4 (som man förhoppningsvis hunnit buggfixa så här tio år senare) kostar en 50-lapp i svenska pengar.

Finns gott om streamers av spelet på Twitch om man vill kika på det, en av de kändaste/knäppaste av dem kallar sig Daddy Law https://www.youtube.com/watch?v=vHBUa_AOZgU&t=0s 22/08 Det är faktiskt en riktigt bra dokumentär om skapandet av AAA titlar och spelbranchen, tycker jag! klart sevärd 22/08 Ja jag gillar det oxå, spelas fördelsaktigt med nån typ av handkontroll då fighting systemet är utvecklat med sådan i sinne.. Spelet uppdateras och får nya banor etc regelbundet.. 22/08 Själv tycker jag det är riktigt bra, även om jag inte spelat supermycket. Snyggt, bra performance och djup combat. Dessutom är det rätt brutalt vilket tilltalar mig. Helt klart värt att testa nu när det är gratis! 21/08 GreenManGaming har också rea på UbiSoft-spel just nu, om ni ändå ska spela "For Honor", se dokumentären "Playing Hard" som finns på Netflix som handlar om spelet. https://youtu.be/20hUmq66StA 21/08 Nu är det här Steam så siffrorna är inte 100% men man kan klart se vad som hände när det gick gratis på Steam och hur snabbt det dog igen. Men det håller sig på runt 5000 spelare vilket ändå inte är helt dåligt och då kan man säkert lägga till en del... 21/08 Det har ju funkat för dom förr. Jag tror dom har blodad tand sen R6 blev en hit som esport, då det också var skadat i starten men sakta blev bättre. 21/08 Har 3 kopior nu av For Honor. Steam, Uplay och EPiC. Har dock inte lirat det sedan den där fria betan före release. Snart dags för EA Origin giveaway... 21/08 Lite tidsfördriv i någon timme men sen blev de nästan för enformigt. 21/08 Att det är gratis är ju trevligt men hur är spelet? Är det värt att ens lägga ner tid på det? 21/08
Skicka en rättelse