Ett stycke sevärd marknadsföring.

Inför nästa veckas premiär för World of Warcraft: Classic har Blizzard samlat några av de som var med och gjorde originalspelet för en spel- och pratstund.

Alex Afrasiabi, Tom Chilton, Jeff Kaplan, Pat Nagle och Aaron Keller samlas och minns utvecklingen, och delar med sig av anekdoter och historier, allt medan de spelar det ny-gamla WoW. Det enda man egentligen saknar är att höra deras kommentarer om nutida World of Warcraft.

FZ kommer förstås spela WoW: Classic och berätta hur den gamla trotjänaren står sig i dag.

Kommer du lira det?

Måhända, frågan är ifall jag vågar göra en rerun på dessa 5000 timmar xD. hehe I mitt fall är det lite som att leka med heroin efter en lång rehab. 23/08 Blizzard slogs ihop med Activision 2008, det vill säga ett år efter TBC och ett halvår innan WotLK. När Blizzard gör något bra: Wooohooo, heja Blizzard! Ni är bäst!! När Blizzard gör något dåligt: Fy fan för Activision! Blizzard skulle aldrig ha slagit... 23/08 @KeyserSoze: Hehe, touché! Men så länge man har kul är 5000 timmar på ett spel well spent imo :D 23/08 Jag lirade en hel del under stresstestet och till min överraskning kom magin tillbaka så akta dig för att fastna. Jag började under TBC och tokspelade under Lich King. 23/08 Tbc var ju början på slutet, skulle hellre se mer content i vanilla isåfall. 23/08 Personligen har aldrig en film slukat 5000 timmar. hehe. 23/08 Jag förstår dig. Spel finns i överflöd, likaså streamingtjänster som Netflix osv. Tid finns det definitivt minst av här i livet :p 23/08 "I think there's something to be said about going home again. It's something we don't get in our lives on a normal basis. I think that is a special and exceedingly rare thing to be able to do." Okej, ta mina pengar då! Har sett fram mot att pröva Classi... 23/08 Inte utan att man blir lite nostalgisk.. 22/08 Jag hoppas att det blir en megasucce genom alla faser, och att communityt höjer rösten när det är dags, för jag vill se TBC. Det var den riktiga gyllene eran för WoW, jag hoppas innerligt att det är något man kommer få se en dag! 22/08
Skicka en rättelse