Inget på E3, inget på Gamescom. Kanske på X019?

Under E3 sa Microsoft att de skulle tala om Age of Empires IV senare i år. Gamescom var bevisligen inte tillfället, men vi fick åtminstone ett höstdatum för pimpade Age of Empires II.

Men Age of Empires IV då? Två år har trots allt gått sedan den gameplay-fria utannonseringen och ännu är det tyst. Well, kanske behöver vi bara vänta i ytterligare tre månader på spelets gameplay-premiär. Tyska sajten Gamestar fick ett snack med Xbox-namnet Aaron Greenberg.

På frågan om "när" vill Greenberg inte svara, men han tycker vi ska kolla in X019 i London mellan 14–16 november. Om vi får se AoE 4 där? Det kan Greenberg "varken bekräfta eller förneka".

Med tanke på Microsoft insatser i Shower bara i år så kan man se på Highlights från Inside Xbox och få alla svar. Eller rättare sagt icke-svar och kanske höra "Wait until Next E3. We held stuff back" som förra XO i Mexico. 23/08 Har endast med deras marknadsstrategi att göra. Förstår att du är skeptisk över Relic, tror de flesta är efter DoW3. Högst troligt är att de inte är i ett skede de vill visa upp någonting. Det är en viktigt titel för de att få rätt, både Relic för deras... 22/08 Det är sant, vissa tar ju faktiskt betalt för sådant så det kanske man inte ska ta för givet. :) Vi får hoppas att vi får se något fränt från AoE! 22/08 Tja, låter mer som att de vill ha kontroll över spelets hype. Släpper de material för tidigt så har de mindre att visa närmre släpp – vilket förstås är dåligt för marknadsföringen inför släppet. Det gäller ju att hålla intresset uppe under hela utveckli... 22/08 Tackar så mycket för svaret. Att det är gratis att kolla på vart inte så solklart då Blizz t ex tar dyra slantar för att vara med och ovan på det så vet man hur det gick med mobil-Diablo.... Och att Xbox numer var hela speldivisionens namn hade jag glöm... 22/08 X019 är ett stort event som pågår mellan den 14-16 november i London. I samband med det kommer Inside Xbox att ha ett nytt avsnitt av sin show den 14:e och resten av eventets alla grejer streamas på olika sätt resten av tiden. Att titta på Inside Xbox... 22/08 Något man lärt sig under alla år som gamer, ha låga förväntningar så slipper man bli besviken varje gång en uppföljare inte lyckas bli lika bra som tidigare spel. Stort fan av Age of Empires spelen men jag har även sett hur Microsoft mer och mer tappat... 22/08 Ja jag lider av stora personliga problem, vart kom det där ifrån, skärp dig. Jag är ett stort fan av AOE serien och har varit skeptisk till Relic roll sedan DOW3 floppa. Men det är i min mening "ynkligt" att inte ha något att visa eller säga om spelet... 22/08 Inte särskilt konstigt att de är väldigt vaksamma när det kommer till AoE4. Det är ett stort namn och med det kommer otroligt mycket press på utvecklarna. Minsta lilla fel kommer analyseras, tolkas och kritiseras. Alla har olika tänk när det kommer till... 22/08 Självklart, men en ynklig trailer på 2 år? Finns inga uppdateringar överhuvudtaget. Inte ens något ynkligt som koncept bild(er) har dykt upp. Relic säger inte något eller försöker starta diskussioner om spelet och Microsoft är också tysta. På 2 år borde... 22/08
Skicka en rättelse