238 dagar kvar till release.

Nu vet vi: den fylliga och omsusade gameplay-demon från Cyberpunk 2077 som visats bakom stängda dörrar på E3 och Gamescom kommer till sist visas för alla och envar fredagen den 30 augusti.

Tålamod! Under Gamescom har vi nåtts av beskedet att multiplayer kanske blir av, eller kanske inte. Vi har också hunnit få sju schöna bilder från Cyberpunk 2077, och för att stilla suget ytterligare (eller väcka hungern än mer?) kommer här ytterligare nio vykort från Night City.

Önskar jag var där.

Jag tror multiplayer är något CD projekt kommer överväga om efterfrågan blir hög. Det är smart av dom att inte inkludera det från början, höjer kvalitén på kampanjen. 23/08 Håller helt med dig, det skulle höja kvalitén. Men tyvärr finns väl risken att detta blir en riktig kassako för CD-Projekt. Det vore dock otroligt coolt om de inte gick Rockstar vägen och istället körde på SP till 100%. 23/08 Screenshots gör väl inte många spel rättvisa imo. 23/08 Inga flygande bilar? 23/08 Snart är väntan över. Detta är verkligen ser fram emot mest just nu + en PC release av RDR2. 23/08 Mycket vill ha mer. Du ska få se att det nog blir multiplayer och man inför även så man kan köpa saker för riktiga pengar som i GTA V. ;) Sen kommer det inga singleplayer expansioner alls utan dom gör som rockstar och satsar allt på multiplayer för folk... 23/08 Samma här, men jag tror inte dom skulle "riskera" single player. Kanske att det(multi) kommer senare, när man kollar de senaste screenshots så får man ju lite GTA vibbar. Hoppas som sagt att dom verkligen fokuserar på single player. Det var länge sen... 23/08 Personligen hoppas jag att CD Projekt Red INTE implementerar multiplayer i spelet utan istället satsar stenhårt på att det blir en lika fantastisk single player-upplevelse som The Witcher 3 var (och fortfarande är). 23/08 Nästan... https://cdn.sweclockers.com/artikel/bild/72146?l=eyJyZXNvdXJjZSI6IlwvYXJ0aWtlbFwvYmlsZFwvNzIxNDYiLCJmaWx0ZXJzIjpbIndtIiwidD1vcmlnaW5hbCJdLCJwYXJhbXMiOltdLCJrZXkiOiI1ZDdhMjMxMjQzNTI4OTY5NDdlNzlmM2UyMTlhZDdkZSJ9 https://www.sweclockers.com/nyhet... 23/08 Precis. De har bevisat att solen finns nu. Ge oss dystopisk framtidsnatt med mörker, regn och massa neon! 23/08
Skicka en rättelse